22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset Özgür Özel: "Terörün bitmesine tam destek vereceğiz"

Özgür Özel: "Terörün bitmesine tam destek vereceğiz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin terörist başı Öcalan ile ilgili açıklamalarına destek verdi. Terörün bitmesi ve anaların gözyaşının dinmesi adına söylenen her söz ve aktörün kıymetli olduğunu söyleyen Özel, “Bu ülkede terörün bitmesine, annelerin gözyaşının silinmesine biz tam destek vereceğiz" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel: "Terörün bitmesine tam destek vereceğiz"
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin terörist başı Abdullah Öcalan’a dair TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı açıklamalara değinen Özel, terörün bitmesine yönelik desteğini ifade etti.

Bahçeli’nin Açıklamaları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, terörist başı Abdullah Öcalan’ın tecridinin kaldırılması durumunda TBMM’de terörün bittiğini ilan etmesi gerektiğini belirterek, şunları söylemişti:

"Teröristbaşı işin içinde olmazsa bir şey çıkmaz diyenlere sesleniyorum; şayet tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM'de konuşsun ve terörün tamamen bittiğini, örgütün lağvedildiğini haykırsın."

Bahçeli, bu dirayet ve kararlılığın gösterilmesi halinde "Umut Hakkı" ile ilgili yasal düzenlemeye ilişkin ise şunları dile getirdi;

"Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse, “Umut Hakkı”nın kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil, ne de Edirne; adres İmralı’dan DEM’e uzansın, bu ağır ve tarihi terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. 

Hodri meydan, buna varız;! vatan, millet, devlet, bayrak, ortak gelecek ve tam bağımsızlık için bunu dahi sineye çekmeye sonuna kadar hazırız.

Özel: TERÖRÜN BİTMESİNe Tam Destek Veririz

CHP Lideri Özel ise bu açıklamaya ilişkin şunları söyledi:
"Türkiye'de bir daha şehit gelmeyecekse, bir daha kan akmayacaksa, anaların gözyaşı duracaksa, Kürt ve Türk’ün de anasının gözünden yaşlar duracaksa, bu ülke bir ve beraber olacaksa, askere, Mehmetçik’e namlular doğrulmayacaksa, bunun için söylenen her söz ve söyleyen her aktör kıymetlidir."

Özel, Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörün bitmesine ve anaların gözyaşının silinmesine tam destek vereceklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FETÖ elebaşının ölümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez konuştu

FETÖ elebaşının ölümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez konuştu