07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Siyaset Pozantı Belediyesi’nden "bir tuğlada sen koy" kampanyası

Pozantı Belediyesi’nden "bir tuğlada sen koy" kampanyası

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Ekmek Fabrikası ve Aşevi Projesi için "Bir Tuğla da Sen Koy" kampanyası başlattı. Avan, toplumun birlik olması gerektiğini vurgulayarak, projenin hayata geçirilmesi için destek çağrısında bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pozantı Belediyesi’nden "bir tuğlada sen koy" kampanyası

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ın ilçeye kazandırmak istediği Ekmek Fabrikası ve Aşevi Projesinin kısa sürede hayata geçirilebilmesi için “Bir Tuğla da Sen Koy” yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanyayı bizzat Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan başlattı.

“Bir Tuğla da Sen Koy” kampanyasını çekilen özel bir klip ile sosyal medya hesaplarında anlatan Başkan Ali Avan, “Tüm engellemelere rağmen memleketimizin hasreti olan Ekmek Fabrikası ve Aşevini birlikte yapalım. Projemizi kısa sürede hizmete sunmak için kuzeyden güneye, doğudan batıyla tüm toplum olarak el ele vermemiz gerekiyor" şeklinde konuşarak, el ele verilirse başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığının altını çizdi.

Edinilen bilgiye göre başlatılan bu yardım kampanyasına kısa süre içerisinde olumlu dönüşler alındığı ve paylaşılan belediye İBAN numarasına çok sayıda destek yapıldığı öğrenildi.

Pozantı Belediyesi hesabından yapılan paylaşım şöyle:

"Pozantı'mıza kazandırmak istediğimiz Ekmek Fabrikası ve Aşevi ile alakalı çalışmalara bugün itibariyle bismillah diyerek başlıyoruz. Lakin belediyemiz bütçesiyle bunu kısa sürede yapamayacağımız için kuzeyden güneye, doğudan batıyla tüm toplum olarak el ele vermemiz gerekiyor. Çünkü el ele vererek başaramayacağımız hiçbir şey yok.
Haydi, kıymetli hemşehrilerim, “Bir Tuğla da Sen Koy” kampanyasıyla tüm engellemelere rağmen memleketimizin hasreti Ekmek Fabrikasıyla birlikte Aşevini birlikte yapalım. Malzeme destekleri için Belediyemizle iletişime geçebilirsiniz.”

Ayrıca harici olarak nakdi destek sağlamak isteyenler için Pozantı Belediyesi'nin İBAN Numarası paylaşıldı.

Pozantı Belediyesi İBAN Numarası: TR93 0001 0004 9333 3283 0450 01

Pozantı Belediyesi'nin diğer haberlerine ilginiz varsa Pozantı’da ekmek fabrikası ve aşevi projesine red verildi haberine göz atabilirsiniz. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Katil Netanyahu'dan “son dakika güvenlik toplantısı”

Katil Netanyahu'dan “son dakika güvenlik toplantısı”