08 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset Türk Gençliği MHP diyor

Türk Gençliği MHP diyor

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı "Türk Gençliği MHP Diyor" Temalı Gençlik Toplantısı düzenliyor. 4 Mayıs Perşembe Saat:18.30’da Altındağ Belediyesi 29 Ekim Şair Baki Kültür Merkezi Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan salon toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi 2. Bölge Milletvekili Adayları gençlerle buluştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türk Gençliği MHP diyor

14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu kadar mühim bir seçime girileceğinin altını çizen Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, “Bu seçim, sadece iktidarı belirleme işlevinden ziyade ebed müddet Türk devletinin bekasını, istikrarını, bölünmez bütünlüğünü ve yarınlarını da tayin edecektir” dedi.

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Yüksel, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun yüzüncü yılında cumhuriyetin bizatihi kendisi kadar mühim bir seçime gitmektedir. Bu seçim, sadece iktidarı belirleme işlevinden ziyade ebed müddet Türk devletinin bekasını, istikrarını, bölünmez bütünlüğünü ve yarınlarını da tayin edecektir.

Ülkü Ocakları, var olduğu günden bugüne devletin birliğini ve dirliğini misyon edinmiş bir teşkilat olarak bu seçim sathında Türkiye’nin görünüşte altılı esasta yedili zillet masasında pazarlık unsuru yapıldığını, sinsi emellerle milletin kandırılmaya çalışıldığını, devletin üniter yapısından taviz verildiğini, terör ile iltisakı malum olan kişilere özgürlük vaat edildiğini, terör örgütlerine karşı yapılan her türlü operasyonun durdurulma sözü verildiğini gözlemlemiş müşahade etmiştir.

Ülkü Ocakları Türk tarihinin üzerine yüklediği sorumlulukla Türk milletini koruma ve gerçekleri yüksek samimiyet ilkesiyle milletimize aktarma görevini geçmişte olduğu gibi bugün de yerine getirecektir. Türk gençliği, çeşitli saiklerle Türk devletine düşman olmuş ama oy uğruna takiyyeciliğe bürünmüş PKK sevicilerine, FETÖ artıklarına ve dahi gayriahlaki azınlıklara terk edilemez. Bu düsturdan hareketle Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı "Türk Gençliği MHP Diyor" temalı gençlik toplantısı gerçekleştirecek ve gençlerimizin aklındaki tüm sorulara perde arkasındaki tiyatroyu göstererek cevap verecektir. Tüm halkımızı Türk milletinin sarsılmaz iradesine şahit olmaya davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-05-04 at 21.46.10WhatsApp Image 2023-05-04 at 21.46.10 (3)WhatsApp Image 2023-05-04 at 21.46.10 (2)WhatsApp Image 2023-05-04 at 21.46.10 (1)WhatsApp Image 2023-05-04 at 21.46.09

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray resmen duyurdu! 4 yıllık imza

Galatasaray resmen duyurdu! 4 yıllık imza