20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset Vatansever Urla halkı, her türlü sorununu çözecek güce sahiptir

Vatansever Urla halkı, her türlü sorununu çözecek güce sahiptir

İlçemizde yaşanan ve ulusal haber ajanslarına birinci haber olarak düşen tutuklama olayıyla ilgili yapıcı görüş ve düşüncelerimizi saygıdeğer Urla halkıyla paylaşmak istiyoruz.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vatansever Urla halkı, her türlü sorununu çözecek güce sahiptir

Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz’un görevden alınarak tutuklanması, her ne kadar siyasetin sorumluluk alanının dışına çıkmış olsa da daima barış, huzur ve dayanışma içinde yaşamaya alışkın olan Urla halkının bu üzücü siyasi olaydan en az zararla çıkmasını sağlayacak adımların atılmasını da yine kendi siyasi sorumluluk alanımızın içinde görüyoruz.
Bu sebeple davaya dair herhangi bir beyanda bulunmayacağız.

Ancak bu vahim durumun idari, siyasi ve adli sorumluluğunun Urla halkına özgü olmadığını anlatmaktan da geri durmayacağız.

21. Yüzyılın karma savaşlarında kullanılan karmaşık yapılı istihbarat örgütleri, siyasi partiler veya sivil toplum kuruluşları gibi açık faaliyet göstermezler.
Bazen 50 bazen de 100 yıla yayılmış uzun vadeli planlarla eğitim, sızma, kumpas, kuşatma ve aldatma faaliyetlerine girişebilirler.

Böyle bir savaşa maruz kalmış toplumların yapabileceği en büyük hata, milli dayanışma halinde sorunun üzerine giderek stratejik noktaları örgütten korumak yerine sen ben kavgası yaparak bölünüp parçalanmak, zayıf düşmek ve örgüt karşısında ezilmektir.
Urla yerel siyasetinin tepe noktasında bulunan bir şahsın FETÖ üyeliği suçlamasıyla tutuklanması, hiç şüphesiz Urla Halkının genel siyasi eğilimini yansıtmamaktadır.

Bu sebeple biz Milliyetçi Hareket Partisi Urla İlçe Başkanlığı olarak Urla halkının kendisini kötü hissetmesine sebep olan, reyinin emaneti ve iradesinin akıbeti hakkında şüpheye düşüren bu olaydan siyasi rant elde etmeye çalışmayacağımızı halkımızla paylaşmak istiyoruz.Urla hepimizin, bu vatan hepimizin, bu devlet hepimizindir. Türkiye Cumhuriyeti, kurucumuz ulu önder Atatürk’ün bizlere emanetidir.

Urla halkının bu emanete sahip çıkma konusunda gösterdiği samimi hassasiyetin her zaman tanığı ve yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz.

Siyasi yarışlarda adayların belirlenmesinde Urla halkının sorumluluğu olmadığının ve her vatandaşımızın sadece bir oyla demokratik sorumluluğunu yerine getirdiğinin bilincindeyiz.
Bu sebeple, FETÖ konusunda Urla halkının önüne kimsenin bir dikkatsizlik, ilgisizlik veya teslimiyet faturası çıkarmaya hakkı olmadığını da belirtmek isteriz.
Bu konuda siyasetin tepe noktasından bütün Türkiye’yi uyaran ilk siyasetçi olan Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin her zaman ifade ettiği gibi biz bu meseleyi millet olarak hep birlikte çözeceğiz.

Mesele derindir, vahimdir, farklı boyutları vardır.
Biz sadece seçim zamanları değil her imkan ve fırsatta, başta büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, atalarımızın bin bir zahmet ve emekle miras bıraktığı emanetlerin korunması yönündeki hassasiyetimizi halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz.
Halkımızın da yaşanan bu olaydan sonra bizi daha fazla dinleyeceğinden eminiz.
Bu duygu ve düşüncelerle değerli Urlalıları selamlıyor, memleketimizin üzerindeki kara bulutların bir an önce dağılması dileğiyle tüm Urlalılara hayırlı çalışmalar, huzurlu günler diliyoruz.

Biz, vatan ve cumhuriyet değerleri uğruna beş bin şehit vermiş MHP’liler ve Ülkücüleriz.
Ne Urla’yı ne de Urlalıları kimseye yedirmeyiz!..

SAYGILARIMIZLA…

İSMAİL TAŞOKU
MHP URLA İLÇE BAŞKANLIĞI

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Gül imzaladı! Adalet Bakanlığı'ndan kadına şiddete karşı genelge

Bakan Gül imzaladı! Adalet Bakanlığı'ndan kadına şiddete karşı genelge