21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Abdullah Avcı'ya sitem! ''Beni bir günde kovdu''

Abdullah Avcı'ya sitem! ''Beni bir günde kovdu''

Trabzonspor'un eski futbolcusu Joao Pereira, bordo mavili takımdan ayrılışı ve Sporting Lizbon'a transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbolu Trabzonspor'da bırakmak istediğini belirten Pereira, takım kaptanıyken Abdullah Avcı tarafından bir gün içinde kulüp binasından kovulduğunu ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Abdullah Avcı'ya sitem! ''Beni bir günde kovdu''

2017 yılından beri formasını giydiği Trabzonspor'a geçtiğimiz şubat ayında veda eden ve geçen sezonun ikinci yarısında Sporting Lizbon'a transfer olduktan sonra sezon sonunda futbolculuk kariyerine nokta koyan Joao Pereira, Portekiz kulübünün 23 yaş altı takımında yardımcı antrenör olarak görev yapmaya başladı.

"TRABZONSPOR'DAN AYRILINCA SPORTING BANA SAHİP ÇIKTI"

Star.com.tr'nin derlediği habere göre; kariyerini Sporting Lizbon'la Portekiz Ligi şampiyonu olarak tamamladığı için mutlu olduğunu dile getiren Pereira, "Sporting'de 3 ayrı dönemde forma giydim ancak ne yazık ki sadece 1 Süper Kupa şampiyonluğu kazanabildim. Bu kulübün bana sağladığı şeyleri asla unutamam; Portekiz Milli Takımı'na gitmek, benim için dünyanın en iyi ligi olan İspanya'da oynamak ve Trabzonspor'dan ayrıldığımda bana sahip çıkmaları... Sahalara geri döndüm ve elimden gelenin en iyisini verdim. Ancak Sporting ile sadece 1 lig şampiyonluğu kazanabilmek beni çok üzdü. Sporting için sadece iki kupa kazanmış olmak kariyerimin en büyük acılarından biri" ifadelerini kullandı.

"FUTBOLA TRABZONSPOR'DA VEDA ETMEK İSTİYORDUM"

Trabzonspor'dan Sporting'e transferini de değerlendiren Portekizli eski futbolcu, "Futbola Sporting Lizbon'da veda etmek planlarım arasında değildi. 37 yaşıma girmek üzereyken beni transfer etmek isteyeceklerini hiç düşünmemiştim. Elbette bu durum hoşuma gitti ama mantıklı davranmam gerekiyordu. Futbolu Trabzonspor'da bitirmeyi hayal ediyordum." dedi.

"BİR GÜN İÇİNDE KOVULDUM"

Bordo mavili takımdan ayrıldığı dönemi üzülerek anımsayan Pereira, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakıldığını belirterek şunları söyledi:

"Benim için hayat 180 derecelik bir dönüş yaptı ve bir gün içinde teknik direktör tarafından A takımdan kadro dışı bırakıldım, kaptanlıktan alındım ve kulüp binasından kovularak ve antrenmandan men edildim. Sözleşmeyi feshettim ve Portekiz'e dönmek istiyordum ancak Sporting'e transfer olacağımı düşünmekten çok uzaktım."

5 MAÇTA FORMA GİYDİ

2020-2021 sezonunun ikinci yarısını Sporting Lizbon'da geçiren Joao Pereira, yeşil beyazlı takımın formasını 5 maçta giydikten sonra futbolculuk kariyerini noktaladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Petrol müjdesi! Türkiye rekora hazırlanıyor

Petrol müjdesi! Türkiye rekora hazırlanıyor