23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Adana'da hedef şampiyonluk

Adana'da hedef şampiyonluk

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 1954 Adana Futbol Kulübü’nün yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcuları, yeni sezon öncesi Sercan Restaurantta yemekte bir araya geldiler. Turuncu-Beyazlı ekip, oluşturduğu güçlü kadrosu ile ligde şampiyonluk için mücadele edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da hedef şampiyonluk

YÖNETİMDEN TAM DESTEK

1954 Adana Futbol Kulübü, lig öncesi öncelikle Feke ilçesinde 10 günlük ön hazırlık çalışması yapacak. Daha sonra Nevşehir iline kampa gidecek olan Turuncu-Beyazlı ekip, lige en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor. Kulüp Başkanı Menderes Kutlu, 2.Başkan Mehmet Kutlu ve yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolculara şampiyonluk için tam destek veriyor.

MENDERES KUTLU TAKIMINA İNANIYOR

1954 Adana Futbol Kulübü Başkanı Menderes Kutlu, takımına lig öncesi inanıyor. Turuncu-Beyazlı ekibin başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Kulüp Başkanı Menderes Kutlu, “Çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Kentimize bir 3.lig takımı kazandırmak için elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.

MEHMET KUTLU: ENGELLERİ BİR BİR AŞARIZ

1954 Adana Futbol Kulübü 2.Başkanı Mehmet Kutlu, Kulüp Başkanı Menderes Kutlu’nun önderliğinde engelleri bir bir aşacaklarını belirterek, “Yeni sezon öncesi yemekte bir araya geldik. Yönetim, teknik kadro ve futbolcularımızla bütünleştik. Takımımızın başarısı için çalışacağız. Tek düşüncemiz şampiyonluktur. Bunun içinde lig öncesi kenetlendik” dedi.

VAKKAS KUTLU: UMUT DOLUYUZ

1954 Adana Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Vakkas Kutlu, yeni sezon öncesi umut dolu olduklarını ifade ederek, “Yeni sezon öncesi yemekte buluştuk. Yönetim, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimiz ile tek yumruk olduk. İyi bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra, lige bomba gibi gireceğiz. Engelleri bir bir aşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

BURAK ERDEM: BAŞARILI OLACAĞIZ

1954 Adana Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Burak Erdem, Turuncu-Beyazlı ekibin başarısı için üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi. Kulüp Başkanı Menderes Kutlu’nun önderliğinde hedefe ulaşacaklarını belirten Burak Erdem, “Hedefimiz 3.lig. Bu hedefe ulaşmak adına elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

REŞAT YILMAZ: İYİ HAZIRLANACAĞIZ

Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Reşat Yılmaz, yeni sezona çok iyi hazırlanacaklarını ifade ederek, “Öncelikle Feke ilçemizde ön hazırlık dönemi geçireceğiz. Ardından Nevşehir ilinde kampa gireceğiz. Yeni sezon öncesi işi sıkı tutuyoruz. Güçlü bir kadro oluşturduk, başarılı olmak adına üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhur İttifakı’ndan sağlıkçılara destek

Cumhur İttifakı’ndan sağlıkçılara destek