20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ajax BJK maçı şifresiz veren kanallar hangileri?

Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ajax BJK maçı şifresiz veren kanallar hangileri?

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'da Ajax ile karşılaşacak. Futbolseverler Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? diye araştırma yapıyorlar. Ajax Beşiktaş maçı öncesi Sergen Yalçın'dan önemli açıklamalar geldi. Leandro Kappel ise Ajax-Beşiktaş maçı yorumunun çarpıtıldığını söyledi. Peki Ajax Beşiktaş maçı şifresiz veren kanallar hangileri?

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ajax Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ajax BJK maçı şifresiz veren kanallar hangileri?

Sakatlıklardan dolayı oldukça şanssız günler geçiren Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda yer alan rakini Ajax ile karşılaşacak. Ajax Beşiktaş maçı öncesi heyecan dorukta. Beşiktaş sakatlıklardan müzdarip ve Sergen Yalçın nasıl bir 11 sahaya sürecek merak ediliyor. Ayrıca Ajax Beşiktaş maçı hangi kanallarda, şifresiz veren kanallar hangisi? bir başka merak edilen konu. 

AJAX BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ajax Beşiktaş maçı bugün saat 19.45'te başlayacak. Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'da oynanacak mücadele Exxen 1'den naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.

Ajax Beşiktaş saat kaçta

SERGEN YALÇIN'DAN SÜRPRİZ KARAR

Sergen Yalçın'ın sahaya süreceği ilk 11 ise şöyle: Ersin, Rosier, Serdar, N'Sakala, Umut Meraş, Josef, Kenan Karaman, Salih Uçan, Can Bozdoğan, Rıdvan Yılmaz, Batshuayi.

Ajax'ın muhtemel 11'i: Pasveer, Mazraoui ,Timber, Martinez, Blind, Alvarez, Gravenberch, Antony, Berghuis, Tadic, Haller.

AJAX BEŞİKTAŞ MAÇINI HANGİ KANALLARDA ŞİFRESİZ?

Ajax Beşiktaş maçını uydudan şifresiz veren yabancı kanalların listesi de belli oldu.

İşte Ajax-Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayacak kanallar...

- Bein Sports France 2 HD

- Btv aksiyon HD

- Paramount + USA

- SuperSport Maximo 1 HD

- CBC sport hd

- SuperSport Premier League HD

- TV2 Play Norge

- Haberpush HD

- BT Sport 1 HD

- C More Streaming Sweeden

- Livescore App

- Viaplat Denmark HD

- TV3 Sport Dansk HD

- Viaplay Baltic HD

- Arena sport 1 HD

Sergen Yalçın

SERGEN YALÇIN "RAKİBİN OYUN PLANINA AYAK UYDURACAĞIZ"

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, sakatlıklar anlamında zor bir süreçten geçtiklerini ancak en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Birçok oyuncusunu sakatlıktan ötürü kullanamadığını belirten Yalçın, "Beşiktaş camiası olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Çok ciddi sorunlar yaşadık son 10 günde. Oyuncu anlamında özellikle. Bu da elimizdeki seçenekleri çok kısıtlı hale getirdi. İyi, genç ve atletik bir takımla oynayacağız. Ona göre bir plan hazırladık. İnşallah oyun ve skor bizim için iyi olur. Yarın stoperde N'Sakala oynayacak. Elimizdeki kadroda mücadele gücü en yüksek oyuncumuz. Bu seviyede maç oynamak zor. Eksikler futbolun içinde var ama geçen sene de bu tür sorunlar yaşadık. Normalde olması gereken eksiklerin çok yukarısındayız şu an. 11-12 oyuncumuzu kullanamıyoruz." dedi.

 Ajax'ın oyun planını ayak uydurmaya çalışacaklarını söyleyen Yalçın, "Görüntü çok iyi görünmese de hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Olan oyuncularımız ile Beşiktaş camiası olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Normal bir maça nasıl hazırlanıyorsak bu maça da öyle hazırlandık. Çok antrenman yapma şansımız olmadı. Belirgin bir oyunumuz var zaten. Yarın kendi oyunumuz dışında bir oyun oynayacağız. Daha kontrollü, işini sağlama almaya çalışan bir görüntü sergileyeceğiz. Umarım oyuncularımız bunu becerebilir. Hep eksikleri konuşuyoruz. Olan oyuncuların üstüne kafa yorsak bence çok daha iyi olur. Burada olup da oynamayacak durumda olan oyuncu yok." diye konuştu.

MİLLİ ARA SONRASI SAKATLAR DÖNÜYOR

Milli aradan sonra Topal hariç diğer sakat oyuncuların takıma katılmasını beklediğini belirten Yalçın, "Mehmet Topal dışındaki tüm oyuncuların milli arası sonrasında geri dönmesini bekliyoruz. Eksik olan oyuncularımızı yarın ve Sivasspor maçında kullanmayı düşünmüyoruz. Sonra zaten 15 günlük bir ara var. Sağlıklı şekilde oyuncularımızı geri döndürmeyi düşünüyoruz. Yarın kendi oyun planımızı uygulama imkanımız yok. Tamamen rakibin oyun planına ayak uyduracağız. Yarın için eksilerimiz zaten belli. Bu seviyede ilk defa oynayacak genç oyuncularımız var. Böyle bir maçta forma giymek ve bu tecrübeyi yaşamak bütün oyuncularım için çok büyük bir şans. Oynayacak genç oyuncularımız bu şansı çok iyi değerlendirebilirler." şeklinde konuştu.

KAPPEL'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Ajax altyapısından yetişen Kappel, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Beşiktaş’ın çok büyük ve özel bir kulüp olduğunu vurguladı. Kappel, Hollanda medyasına yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın deplasmanda Ajax’a farklı yenilmesini beklediğini ve kazanma şansının olmadığını dile getirdi.

ESPN'e konuşan 31 yaşındaki futbolcu, "Ajax'ın kazanma şansı yüzde 100, Beşiktaş'ın ise yüzde 0. Kısa ve öz, Beşiktaş'a şans vermiyorum. Ajax kimi 9-0 yenmişti, Cambuur mu? İşte öyle bir maç olacak. Cuma günü sahaya sürdükleri kadroyla Amsterdam deplasmanında iyi bir sonuç almaları mümkün değil. Ajax ilk golü bulduktan sonra farka gidebilir. Ajax'ı desteklemekten çekinmiyorum. Ben Amsterdamlıyım. Ajax'ın kazanmasını ve mümkün olduğunca ileri gitmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Leandro Kappel, Süper Lig'in 7. haftasında Altay'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergilemişti.

Tepkiler sonrası Türkçe bir video yayınlayan Leandro Kappel, “Öncelikle söylemek istiyorum. Türkiye benim ikinci ülkem. Hollandalı gazeteci videoyu keserek paylaştı. Gerekirse dava açacağım. Ben sadece futboldaki zorlukları anlatmak istedim. Beşiktaş’a olan övgüleri paylaşmamış. 13 sakat futbolcusu olması Beşiktaş’ı çok zor durumda bıraktı, çünkü Ajax çok formda. Sadece bunu söylemek istedim. Beşiktaş çok büyük ve özel kulüp, ben çok iyi biliyorum. Söylediklerim çarpıtılmış ve yanlış gösterilmiş. Bilinmesini istiyorum” dedi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tatar: Türk halkının haklarını korumak için her fırsatı kullanacağız

Tatar: Türk halkının haklarını korumak için her fırsatı kullanacağız