Adana Yeşiloba Hipodromu’nda, Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen Akdeniz Derbisi‘nde kazanan ‘Dapper Man’ oldu. 2.14.97’lik derecesiyle birinciliği elde eden Dapper Man, bu yıl Ege Derbisi’nden de zaferle ayrılan Cem Kaan Parsak’ın sahibi olduğu ve Duran Tekeli’nin antrenörlüğünde koştu. Özcan Yıldırım’ın jokeyliğindeki ‘Dapper Man’, 2100 metre mesafeli kum pistte rakiplerini geride bırakmayı başardı.
Akdeniz Derbisi’ni Kazanan ‘Dapper Man’
Dapper Man, Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleştirilen Akdeniz Derbisi’ni 2.14.97’lik derecesiyle kazandı. Bu zafer, aynı zamanda atın daha önce kazandığı Ege Derbisi’nin ardından gelen büyük bir başarıydı.
Koşuyu Altınsima ikinci, Zolo Muum üçüncü, Baybars Han dördüncü ve Speed Line beşinci olarak tamamladı.
Jokey Özcan Yıldırım’dan Zafer Açıklaması

Jokey Özcan Yıldırım, ‘Dapper Man’ın kazandığı zafer sonrası yarışseverlere teşekkür etti ve Akdeniz Derbisi’nin her zaman daha zorlu bir mücadele olduğunu ifade etti. Yıldırım, yarıştaki stratejisini, öndeki safkanların temposunun düşmesini bekleyerek son 600 metrede atağa geçmek olarak açıkladı.
Dapper Man’ın Sahibi Parsak: “Dapper Man Artık Yarışseverlere Mal Olmuş Bir At”

‘Dapper Man’ın sahibi Cem Kaan Parsak, atlarının sadece kendilerine ait değil, yarışseverlere mal olmuş bir at olduğunu belirtti. Adana’nın “Akdeniz Derbisi”ne olan özel ilgisinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.