20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Anadolu Efes 18 yıllık Fianl Four hasretini bitirmek istiyor

Anadolu Efes 18 yıllık Fianl Four hasretini bitirmek istiyor

Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Basketbol severler tarafından merak ediliyor. Final Four yolunda son karşılaşmasına çıkacak olan temsilcimiz, Barcelona'yı mağlup ettiği takdirde, Fenerbahçe Beko'nun rakibi olacak. Bu heyecanlı karşılaşmayı canlı takip etmek isteyen taraftarlar günün ilk saatlerinden itibaren Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? öğrenmek için araştırma yapıyor. İşte, Efes Barcelona şifresiz canlı izle detayları...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Anadolu Efes 18 yıllık Fianl Four hasretini bitirmek istiyor

Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusu günün en çok merak edilen konuları arasına girdi. Temsilcimiz mavi beyazlı ekip, rakibi Barcelona ile 5 defa karşı karşıya gelmiş ve bu karşılaşmaların üçünden mağlup ayrılmıştı. Bu maçta Barcelona'yı evinde konuk edecek olan Anadolu Efes, karşılaşma sonun galibiyetle ayrılırsa, 18 yıllık özlemi bitecek ve Final Four'a çıkmaya hak kazanacak. Bu mücedeleyi izlemek ve heyecanı canlı yaşamak isteyen basketbol severler, maç öncesinde Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? öğrenmek istiyor. İşte, Anadolu Efes Barcelona maçı yayın bilgileri ve Efes Barcelona şifresiz canlı izle detayları...

Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

THY Avrupa Ligi Çeyrek Final son mücadelesi 1 Mayıs Çarşamba saat 20.00'da Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma  beIN SPORTS HABER'den canlı yayınlanacak.

Efes Barcelona şifresiz canlı izlemek için buraya tıklayın

İki takım arasında İspanya’da oynanan play-off çeyrek final dördüncü maçında Barcelona Lassa, Anadolu Efes’i 82-72 yenerek seride durumu 2-2’ye getirmişti. Yarın oynanacak karşılaşmayı kazanacak ekip, 17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya’nın Vitoria Gasteiz şehrinde gerçekleştirilecek Dörtlü Final’e katılma hakkı kazanacak.

Tarihinde 1999-2000 ve 2000-2001’de (Suprolig) Dörtlü Final oynama başarısı gösteren Anadolu Efes, 2001-2002’den itibaren tek isim altında gerçekleştirilen Avrupa Ligi’nde ise ilk kez son 4 takımın yer alacağı organizasyona kalmaya çalışacak.

Ergin Ataman’ın başantrenörlüğünü yaptığı Anadolu Efes, turu geçmesi halinde Dörtlü Final’in ilk maçında bir diğer Türk temsilcisi Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak. Böylece tarihte ilk kez 2 Türk takımı Dörtlü Final’de yer alacak ve birbirlerine rakip olacak.

Anadolu Efes - Barcelona maçı biletleri tükendi!

Anadolu Efes ile Barcelona arasında oynanacak THY Euroleague Play-Off 5. maçının biletleri 24 saat dolmadan tükendi. THY Euroleague Play-Off serisi 5. maçında Anadolu Efes ile Barcelona 1 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka İstanbul'daki birinci ve ikinci karşılaşmalar gibi kapalı gişe oynanacak. Basketbolseverlerden çok yoğun ilgi gören ve dört farklı tribün kategorisinde satışa çıkarılan biletler, 24 saat olmadan bitti. 15 binden fazla taraftarların desteğiyle Barcelona karşısına çıkacak Efes, tüm taraftarlarından salona mavi kıyafet giyerek gelmelerini bekliyor. 

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Evimizde Barcelona ile oynayacağımız Euroleague Play-Off sersinin son maçının da biletleri tükendi. Yoğun ilgisi için tüm basketbolseverlere teşekkürler! Son maçta Sinan Erdem Spor Salonu'nu sallayalım" ifade edildi. 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Mayıs kutlamalarına giden araç kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var

1 Mayıs kutlamalarına giden araç kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var