Türkgün Spor Aziz Yıldırım'ın kaderini Ali Koç da yaşadı

Aziz Yıldırım'ın kaderini Ali Koç da yaşadı

Aziz Yıldırım ve Fikret Orman'ın ardından Ali Koç da başkan seçilmesinin ilk yılında Galatasaray şampiyonluğu gördü.

Aziz Yıldırım ve Fikret Orman'ın ardından Ali Koç da başkan seçilmesinin ilk yılında Galatasaray şampiyonluğu gördü.

Galatasaray, Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek 22. şampiyonluğuna ulaştı. Sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğuyla birlikte enteresan bir istatistik de ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 1998 yılında Fenerbahçe Başkanlığına seçilen Aziz Yıldırım, 2000 yılında Beşiktaş Başkanlığına seçilen Serdar Bilgili, 2012 yılında Beşiktaş Başkanlığına seçilen Fikret Orman'ın ardından ilk yılında Galatasaray şampiyonluğu gördü.

1997-1998 Galatasaray-Aziz Yıldırım

1999-2000 Galatasaray-Serdar Bilgili

2011-2012 Galatasaray-Fikret Orman

2018-2019 Galatasaray-Ali Koç

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya Gazze yanıyor! “Güvenli bölge”de sivillerin üzerine bomba yağdı

Gazze yanıyor! “Güvenli bölge”de sivillerin üzerine bomba yağdı

İsrail ordusu, Gazze’de "güvenli bölge" ilan edilen El-Mevasi’de yerinden edilmiş sivillerin yaşadığı çadırları hedef aldı. Saldırıda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu en az 10 kişi yaşamını yitirirken, bölgeden yürek burkan görüntüler geldi.

İsrail ordusu, Gazze’de "güvenli bölge" ilan edilen El-Mevasi’de yerinden edilmiş sivillerin yaşadığı çadırları hedef aldı. Saldırıda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu en az 10 kişi yaşamını yitirirken, bölgeden yürek burkan görüntüler geldi.

KAYNAK: İHA

İsrail ordusu Gazze Şeridi'ndeki El-Mevasi bölgesinde yerinden edilmiş sivillerin barındığı çadırlara saldırı düzenledi. Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 10 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.
 

Gazze’de sivilleri hedef almayı sürdüren İsrail, katliamlarına bir yenisini daha ekledi. Yerel yetkililerden edinilen bilgilere göre, İsrail ordusu daha önce "güvenli bölge" ilan ederek yüz binlerce insanı zorla göç ettirdiği Han Yunus şehrinin batısında bulunan El-Mevasi bölgesinde yerinden edilmiş sivillerin barındığı çadırlara saldırı düzenledi. Saldırının ardından alevlere teslim olan çadırlarda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 10 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. Saldırı sonrasında yaşanan dehşet anları kameralara yansıdı. İsrail ordusundan saldırının amacına dair açıklama yapılmadı.
 

Gazze’de ölü sayısı 51 bini aşmıştı
 

İsrail, Gazze’deki ateşkesi 18 Mart'ta tek taraflı olarak bozarak katliamlarına yeniden hız kazandırmıştı. Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamada, İsrail'in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 51 bin 25'e, yaralananların sayısının 116 bin 432'ye ulaştığı bildirilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *