20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Beşiktaşlı yıldızdan kulübe ihtar! Ödeme yapılmazsa serbest kalacak

Beşiktaşlı yıldızdan kulübe ihtar! Ödeme yapılmazsa serbest kalacak

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'tan siyah beyazlı yönetime şoke eden bir hareket geldi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun alacağı nedeniyle kulübe ihtarname çektiği belirtildi. Yıldız ismin alacakları ödenmezse serbest kalacağı öğrenildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaşlı yıldızdan kulübe ihtar! Ödeme yapılmazsa serbest kalacak

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi ilginç bir gelişme yaşandı... Geçtiğimiz sezon tam bir hayal kırıklığı yaratan Oğuzhan Özyakup'tan Siyah-Beyazlı yönetime şoke eden bir hareket geldi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu alacağı nedeniyle kulübe ihtarname çekti.Noter kanalıyla ihtarname çeken Oğuzhan'ın parası ödenmezse serbest kalacak. Oğuzhan'ın bu tavrı sonrası Siyah-Beyazlı yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu olmaya başladı. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon içinde Siyah-Beyazlı futbolcular Ricardo Quaresma, Pepe, Adriano alacağı nedeniyle kulübe ihtarname çekmişti.

ABDULLAH AVCI ÇOK GÜVENiYOR
Akşam'da yer alan habere göre; Abdullah Avcı, Beşiktaş'la anlaşmadan önce de Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede Oğuzhan Özyakup'un gönderilmemesi gerektiğini ifade etmişti. Orman, Avcı göreve getirildikten sonra düzenlenen imza töreninde de Oğuzhan için parantez açmış ve "Eksikleri var. Güçsüz taraflarıyla ilgili çalışmalar yapıp Oğuzhan'ı Beşiktaş ve Türk futboluna kazandıracağız" demişti. 26 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş ile 2022 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon 29 maçta bin 448 dakika sahada kalan Oğuzhan Özyakup takımına 3 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı.

SON ANLAŞMA RAHATLATTI
Maddi sıkıntı içinde olan Beşiktaş, Türkiye Bankalar Birliği ile 5 yıl vadeli yapılandırma anlaşması yapmıştı. Bu anlaşma sonrası Siyah-Beyazlı futbolcuların alacaklarının bir kısmının sezon başında ödenmesi planlanıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı dayeni sezonda futbolcuların ödemelerinin zamanında yapılması konusunda Siyah-Beyazlı yönetimden istekte bulundu. Yönetimde ise bu sezon içerisinde ödeme sorunları yaşamamak için gelir arayışlarına başladı. Yapılacak sponsorluk anlaşmaları ile bu sorunun çözülmesi planlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yurt dışından getirilen telefonların harcı artırıldı

Yurt dışından getirilen telefonların harcı artırıldı