20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Beşiktaş'ta Mandzukic ve Diouf bombası

Beşiktaş'ta Mandzukic ve Diouf bombası

Cenk Tosun ile yolları ayıran ve Aboubakar’la yapılan görüşmelerde ilerleme kaydedemeyen Beşiktaş, forvete Mame Diouf ve Mandzukic'i istiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ta Mandzukic ve Diouf bombası

Yeni sezonda hem ligde hem de Kupa 1’de başarı hedefiyle yola çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadroyu güçlendirmek için düğmeye bastı. Ara transfer döneminde kiralanan Cenk Tosun’la yolların ayrılması, sözleşmesi biten Vincent Aboubakar’la da yeni kontrat görüşmelerinin tıkanması sonrasında yönetim, takıma 2 yeni golcü katmak için girişimlere başladı. Bu doğrultuda Kara Kartal’ın ara transfer döneminde de gündemine gelen Mario Mandzukic’in tekrar gündeme geldiği öğrenildi.

Beşiktaş’la yaptığı yoğun görüşme trafiğinin ardından İtalya Serie A ekibi Milan’la 1 yılı opsiyonlu 1,5 sezonluk anlaşma sağlayan Hırvat golcünün Çizme macerası, beklediği gibi geçmedi. Milano temsilcisinde 2’si ilk 11’de olmak üzere 11 karşılaşmaya çıkıp golle buluşamayan 35 yaşındaki futbolcu, kulübüyle yollarını ayırdığını açıkladı. Ocak ayında son anda Kartal’ın kapısından dönen tecrübeli oyuncunun, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle bu kez Beşiktaş’ın belirlediği performansa dayalı maaşa olumlu bakabileceği konuşuluyor.

Fanatik'in haberine göre, Siyah-Beyazlılar’ın, Hatayspor formasıyla sezona damgasını vuran Mame Diouf’u da listesine aldığı bildirildi. Geçen sezon Güney kulübünde 38 lig maçına çıkıp 19 gol ve 5 asistle oynayan 33 yaşındaki futbolcunun, İstanbul macerasına şimdiden hazır olduğu kaydedildi. Hatayspor’la sözleşmesinin sona ermesine rağmen kontratında 1 yıllık daha opsiyon durumu bulunan Diouf’un, ek olarak anlaşmasında bir çıkış maddesinin de bulunduğu ifade edildi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
160 adet C-17 yükü kadar malzeme çıkardılar

160 adet C-17 yükü kadar malzeme çıkardılar