20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Yanal'dan Volkan açıklaması

Yanal'dan Volkan açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in ilk haftasında Gazişehir Gaziantep'i 5-0 yendikleri maçta iyi futbol sergilediklerini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yanal'dan Volkan açıklaması

Takımın daha da iyi bir hale geleceğini belirten Yanal, "Şampiyonluk söylemini bir temele oturtmak için sezona böyle bir başlangıç yapmak çok güzel. Herkese şunu söyleyebilirim ki bu takım daha iyi olacak." dedi.

Kulüpte geleceği henüz belli olmayan Volkan Demirel'le ilgili gelen soruya yanıt veren Yanal, "Volkan konusu bizim kendi içimizdeki bir konu. Bunu burada konuşmak doğru değil. Volkan Fenerbahçe için çok önemli bir karakter, kenara atılacak biri değil." diye konuştu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ersun Yanal, rakibe futbollarını kabul ettirme konusunda etkili olduklarını ve coşkulu oynadıklarını belirtti.

Zorlukları bildiklerini dile getiren Yanal, "Çekincelerimizin ne olduğunu, Fenerbahçe'nin beklentisi olan sonucu da iyi biliyoruz. Bugün rakibimizin sorunlarının olduğunu biliyorduk. İstediğimiz sonucu erken aldık. Bir bölümde tutuktuk. Oyuncularımız maçı kazanma arzularını ortaya koydu. Özlediğimiz önemli bir başlangıç yaptık." diye konuştu.

Volkan Demirel hakkında gelen soruya Yanal, "Yönetimle tartıştığımız, çalıştığımız, birlikte karar vermek üzere olduğumu bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci birkaç gün içerisinde daha da netleştireceğiz. Fenerbahçe taraftarı merak etmesin. Bu konudaki işleyiş devam ediyor." cevabını verdi.
Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe formasıyla resmi maça çıkan Emre Belözoğlu'na övgüde bulunan Ersun Yanal, şampiyonlukla ilgili gelen soru üzerine, "Zorlukları biliyoruz. Bunun için deneyimliyiz. Bu zorluklarla çarpışacağımız, yarışacağımız uzun bir maratona çıktık. Bu maratonu göğüsleyebiliriz. Birlikte defalarca yaptık, 28 kere yaptık, 29. kez yapmak isteyen bir takımız." açıklamasında bulundu.

Ersun Yanal, yıllık ücretinde yüzde 40 indirime giden futbolcusu Alper Potuk'la ilgili olarak, şunları kaydetti:

"Taraftarımız, omuz omuza şampiyonluğa gitmemizdeki en büyük güçtür. Takımını seven bir grupla çalışıyoruz. Bunlardan biri de Alper Potuk. İnanılmaz bir fedakarlıkla bu kulüpten ayrılmak istemediğini söyledi. Futbol tarihinde görülmemiş bir fedakarlıkla kalmak istedi. Biz bunu ona teklif etmedik, kendisi istedi. Bu bizim için oldukça mutluluk vericiydi. Taraftarımızın ciddi şekilde destek ve şefkatine ihtiyacımız var. 12. adamın desteğiyle yürüdüğümüz hedefe daha hızlı koşacağız."

Ersun Yanal, bugün ilk maçına çıkan Zanka'nın iyi bir performans sergilediğini, Serdar Aziz'in yarın çekilecek MR sonucuna göre takımla çalışmaya başlayabileceğini de sözlerine ekledi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Moses ‘pamuk’ ile sahada

Moses ‘pamuk’ ile sahada