21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Fatih İbradı kimdir, ne iş yapar? Fatih İbradı kaç yaşında, aslen nereli?

Fatih İbradı kimdir, ne iş yapar? Fatih İbradı kaç yaşında, aslen nereli?

Galatasaray'ın Futbol İdari ve Sportif Koordinatörü Fatih İbradı oldu. Spor severler, yeni görevlendirme sonrası ünlü yöneticinin hayatını ve kariyerini sorguluyor. Peki, Fatih İbradı kimdir, ne iş yapar? Fatih İbradı kaç yaşında, aslen nereli? İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih İbradı kimdir, ne iş yapar? Fatih İbradı kaç yaşında, aslen nereli?

Galatasaray Kulübü, yeni bir görevlendirmeye gitti. Sarı-kırmızılılar, Futbol İdari ve Sportif Koordinatörlük görevine Fatih İbradı'nın getirildiğini bildirdi. Özellikle Galatasaray taraftarı "Fatih İbradı kimdir, ne iş yapar? Fatih İbradı kaç yaşında, aslen nereli?" gibi sorulara yanır arıyor.

Futbol İdari ve Sportif Koordinatörü olarak Fatih İbradı'yı göreve getirdi. Fatih İbradı böylece, sarı-kırmızılı takımda 4. dönemine başlamış oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada; "Kulübümüzde 1993 yılından itibaren 3 dönem, 20 sezon hizmet etmiş olan Fatih Ibradi, Futbol İdari Ve Sportif Koordinatörü olarak göreve başlamıştır" denildi.

FATİH İBRADI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

İlk olarak 1993-1994 sezonunda Galatasaray Futbol Akademisi'nde antrenör olarak göreve başlayan Fatih İbradı, Futbol Akademisi Direktörlüğü dahil 17 yılı Futbol Akademisi ve 3 yılı Profesyonel futbol şubesi olmak üzere 20 yıla yakın 3 dönem Galatasaray Spor Kulübü'nde görev almıştır. 1996 dönemi itibariyle Fatih Terim'in ekibinde çalışmaya başlamıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda Gençlik Geliştirme Müdürü görevinde 2009-2011 seneleri arasında bulunmuş ve 2013-2017 seneleri arasında yine Türkiye Futbol Federasyonu'nda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı olarak antrenör eğitimi, antrenör lisans kursları, futbol gelişim ligleri, kadın futbolu, çocuk futbolu, futsal ve plaj futbolu organizasyonlarından sorumlu Futbol Gelişim Direktörlüğü (FGD) Koordinatörü unvanıyla 2 dönem görev üstlenmiştir. 2019-2020 sezonunda Gaziantep Futbol Kulübü'nde Sportif Direktör unvanı ile görev almış olan Fatih İbradı, yaklaşık 2 yıldır Kazakistan'da futbol, spor ve sağlık ile ilgili proje süreçleri yönetmiştir.

Fatih İbradı, ayrıca Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunudur. (Futbol ihtisası) Yine orta seviyede İngilizce bilen isim, Rusça eğitimine de devam etmektedir.

İşte Galatasaray tarafından yapılan açıklama:

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyük Saat kitabının konusu nedir? Turgut Uyar'ın Büyük Saat kitabı ne anlatıyor?

Büyük Saat kitabının konusu nedir? Turgut Uyar'ın Büyük Saat kitabı ne anlatıyor?