20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Fatih Terim: “Yetiştik, yakaladık, geldik, geçtik”

Fatih Terim: “Yetiştik, yakaladık, geldik, geçtik”

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, şampiyonluk yarışıyla ilgili "Matematiksel olarak olayın içindeysek bir umut vardır. Vazgeçmemiz mümkün değil. Yetiştik, yakaladık, geldik, geçtik. Averajla da olsa" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih Terim: “Yetiştik, yakaladık, geldik, geçtik”

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularına yanıtlayan Teknik Direktör Fatih Terim her şeye rağmen önemli puan aldıklarının altını çizdi. Terim açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Oyunun sahada enteresan gelgitleri oldu. İlk yarıda penaltıyı atsak, iki farklı öne geçsek, oyun kopabilirdi. Devre sonu bize yakışmayan bir gol yedik. Rakibin fırsatları vardı. İkinci yarı tam ele almışken şok bir gol daha yedik. Ardından maçı bırakmayan, devam eden bir Galatasaray izledik. İki gol daha oldu ve üç puan ile gidiyoruz. Bu bize bir avantaj ve kredi daha sağladı. Her şeye rağmen moral ve puan önemli. Oyuncularımı bırakmadıkları için kutluyorum. Şimdi tamamen konsantrasyonumuzu kupaya çeviriyoruz. İş kolay değil. Pazara kadar iki maç oynayacağız. 9 günde seyahat, deplasman, hava değişimi. İnşallah Galatasaray hepsinden alnının hakkı ile çıkacaktır.”

"Emre için çok üzgünüm"
Emre Akbaba’nın sakatlığı ile ilgili açıklama yapan Terim, "Oyuncumuz hastanede. Çok üzgünüm. Talihsiz bir şekilde 5 ay bizden ayrı kaldı. Aynı anda olayı jest ve mimiklerden anladık. Emre için, Galatasaray için çok üzgünüz. Emre, dönmek için çok çaba harcadı, çalıştı. Böyle durumlarda Allah beterinden saklasın diyoruz. Her şerde bir hayır vardır" diye konuştu.
Şampiyonlukla ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, "Çok fazla yorumlarda konuşmamıştık. Ben hep söylüyordum. Matematiksel olarak olayın içindeysek bir umut vardır. Vazgeçmemiz mümkün değil. Yetiştik, yakaladık, geldik, geçtik. Averajla da olsa. Oyuncularımı kutluyorum. Galatasaray camiası bundan sonra daha çok sarılacaktır bu işe" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Hainler elbet bir gün son bulacaktır'

'Hainler elbet bir gün son bulacaktır'