24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Fenerbahçe'nin eski hocası yine yolcu!

Fenerbahçe'nin eski hocası yine yolcu!

Geçen sezonun ortasında Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı ve şu anda Corinthians'ı çalıştıran Vitor Pereira için flaş bir iddia ortaya atıldı.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'nin eski hocası yine yolcu!

Geçen sezonun ortasında Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı ve şu anda Corinthians'ı çalıştıran Vitor Pereira için flaş bir iddia ortaya atıldı.

2015/16 ve 2021/22 sezonlarında Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira için flaş iddia öne sürüldü.

Brezilya basını, şu anda Corinthians'ın başında bulunan Portekizli teknik adamın, Wolverhampton'ın adayları arasında olduğunu öne sürdü.

Geçtiğimiz sezonun ortasında Sarı-Lacivertliler'de görevine son verilen ve ardından Brezilya ekibine imza atan tecrübeli hocanın sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek. Bu nedenle farklı kulüplerle görüşme hakkına sahip olan Pereira için Wolves'ın bir düşüncesi olduğu iddia edildi.

Haberlerde; Bruno Lage ile yollarını ayıran İngiliz ekibinin, deneyimli çalıştırıcıyı takımın başına getirebileceği belirtildi. Öte yandan, Wolverhampton'da 10 futbolcunun Portekizce konuştuğu ve bu durumun da Pereira'yı çok rahatlatacağı, takıma da fayda sağlayacağı detayı verildi.


Fenerbahçe'yle bağlarını kopardıktan sonra bir başka İngiliz ekibi Everton'la haftalarca görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Vitor Pereira'nın bu kez Ada'ya gidebileceği ve kendisini yeniden Avrupa'da kanıtlamak isteyebileceği de kaydedildi.

Ancak Wolves'ta tek adayın Pereira olmadığı, favori isimlerden birinin de Sevilla'dan ayrılan Julen Lopetegui olarak dikkat çektiği vurgulandı.

Geçtiğimiz haftalarda Globo'da yer alan habere göre sözleşmesi yıl sonunda bitecek olan Pereira, kararını verirken göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktörün aile olduğunu belirterek, "Ailemin bana ihtiyacı var. Üç çocuğum var ve bana ihtiyaçları var. Daha yakın olmama, eğlenmek için daha fazla zamana sahip olmama ihtiyaçları var. Buraya iki kez geldiler, ama onlarla çok az zamanım oldu. On yıldır ülkemin dışındayım, dünyayı dolaşıyorum, bu mesleği seçtiğimizde ödediğimiz bedel bu oluyor" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suudi Arabistan Türkiye'den satın almaya başladı! 6 milyar dolar...

Suudi Arabistan Türkiye'den satın almaya başladı! 6 milyar dolar...