20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Galatasaray'ın yerli transferde hedefi belli oldu

Galatasaray'ın yerli transferde hedefi belli oldu

Fatih hocanın bıraktığı rapor doğrultusunda, Galatasaray'ın transfer girişimleri devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, Keçiörengücü'nden 21 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz ile Bursaspor'un 20 yaşındaki golcüsü Batuhan Kör ve sağ beki İsmail Çokçalış'ı kadrosuna katmayı hedefliyor. Galatasaray 'da transfer çalışmaları, seçim süreci ve hoca belirsizliğine rağmen, teknik direktör Fatih Terim'in bıraktığı rapor doğrultusunda devam ediyor. Hem yurt içi hem de yurt dışında, ilk 11, rotasyon ve

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'ın yerli transferde hedefi belli oldu

Galatasaray 'da transfer çalışmaları, seçim süreci ve hoca belirsizliğine rağmen, teknik direktör Fatih Terim'in bıraktığı rapor doğrultusunda devam ediyor. Hem yurt içi hem de yurt dışında, ilk 11, rotasyon ve geleceğe yatırım olarak görülen isimlerle ilgili çalışmalar yapılıyor. Terim'in özellikle Türkiye içerisinde kadrosunda görmek istediği genç oyunculara yönelik temaslar şimdiden başlamış durumda.

Türk devleri de peşinde

Keçiörengücü formasıyla TFF 1. Lig'de 34 maçta 8 gol, 5 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sıralarda. Galatasaray'da geleceğe yatırım transferi olarak görülen 21 yaşındaki oyuncuyu teknik direktör Fatih Terim özellikle istiyor. Beşiktaş , Fenerbahçe ve Trabzonspor da Galatasaray gibi Barış Alper'le yakından ilgileniyor. Birkaç Avrupa kulübünün de genç oyuncuyu takip ettiği, gelen haberler arasında.

19 Haziran'dan sonra....

Galatasaray'da Fatih Terim ayrıca Bursaspor forması giyen Batuhan Kör ve İsmail Çokçalış'ı da kadroda görmek istiyor. 33 maçta 11 gol atan 20 yaşındaki Batuhan Kör'ü Sarı-Kırmızılı takımın scoutları geçen sezon başından beri takip ediyor. 20 yaşındaki sağ bek İsmail Çokçalış ve Batuhan Kör için girişimler 19 Haziran'dan sonra başlayacak.

(Fanatik)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM'ye girişte 'aşı kartı' uygulaması başladı

TBMM'ye girişte 'aşı kartı' uygulaması başladı