21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Hollanda'da deprem! Topun ağzında

Hollanda'da deprem! Topun ağzında

Burak Yılmaz için Hollanda basınında flaş bir haber yer aldı. Haberde Burak Yılmaz'ın 5 haftadır gol atamadığı vurgulanırken oyuncunun kredisinin sonsuz olmadığı aktarıldı. Deneyimli golcünün dev maçta kesik yiyebileceği vurgulandı.    

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hollanda'da deprem! Topun ağzında

Hollanda'da Burak Yılmaz yine manşetlerde. Fortuna Sittard kulübüyle uzun vadeli bir anlaşma yapan Burak, lige her ne kadar iyi başlasa da son haftalardaki performansı tartışmaya neden oldu. Kral lakaplı futbolcunun 5 maçtır süren gol orucu, Hollanda basınında kritik edilirken, Milli yıldızın kredisinin sonsuz olmadığı belirtildi.

Burak Yılmaz tartışılan adam oldu
Fortuna Sittard kariyerine iyi bir giriş yapan Burak Yılmaz, ilk 6 maçında 4 gol 1 asistlik performans sergiledi. Takım ise bu süreçte 5 mağlubiyet 1 beraberlik alarak ligin dibine demir atmıştı. Ancak son haftalarda yükselişe geçen Fortuna Sittard, kalan 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alarak kendine geldi. Burak Yılmaz ise tam tersi bir performans sergileyerek bu süreci gol veya asist yapamadan tamamladı. Buna rağmen her maçta 90 dakika forma giyen Burak, tartışılan adam haline geldi.

Hollanda basınında yer alan haberlerde Burak Yılmaz'ın kredisinin sonsuz olmadığı vurgusu yapıldı ve ligde bu hafta oynanacak zorlu Feyenoord maçında tecrübeli golcünün yedek soyunabileceği belirtildi. Taraftarların da bu konuda rahatsız olduğu ve Burak Yılmaz'ın eski performansına geri dönmesini istedikleri belirtildi.

Kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Lille gibi takımlar olan Burak, şampiyonluk konusunda da dikkat çekici başarılar elde etti. Kral, en dikkat çeken başarısını PSG'nin önünde şampiyon tamamladıkları Lille kariyerinde yaşadı. Fransa Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Milli futbolcu, Türkiye'de de Galatasaray formasıyla 2 kez şampiyonluk yaşadı. Burak ayrıca 5 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa kazanmayı da başardı.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Milleti ufkunu; Türk İslam dünyası 21. Yüzyıl güneşine doğru tayin etmiştir

Türk Milleti ufkunu; Türk İslam dünyası 21. Yüzyıl güneşine doğru tayin etmiştir