19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Josef Sural kimdir? Josef Sural öldü mü?

Josef Sural kimdir? Josef Sural öldü mü?

Josef Sural kimdir? Josef Sural öldü mü? soruları, sabah ajansalara düşen kaza haberinin ardından, pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. Alanyaspor'un kafilesini taşıyan minibüsün kaza yapmasıyla birlikte, pek çok yaralı olduğu haberi alınmıştı. Bu yaralılar arasında bulunan Josef Sural vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Josef Sural kimdir? Josef Sural öldü mü? İşte, o üzücü olayın ayrıntıları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Josef Sural kimdir? Josef Sural öldü mü?

Josef Sural kimdir? Josef Sural öldü mü? soruları, spor camiasına bomba gibi düşen kaza haberinin ardından vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. Alanyaspor kafilesini taşıyan minibüsün kaza yapmasıyla yaralıların olduğu haberi alınmıştı. Bu taralılar arasında Josef Sural'ın da bulunduğu ve durumunun ağır olduğu haberi vatandaşları üzüntüye boğmuştu. Sparta Prag'dan Alanyaspor'a transfer olan Josef Sural,  çıktığı 11 maçta takımı adına bir gol kaydetmişti. Peki, Josef Sural kimdir? Josef Sural öldü mü? İşte ayrıntılar...

Josef Sural kimdir?

Josef Sural, 30 Mayıs 1990 tarihinde Çek Cumhuriyeti’nin Hustopece şehrinde dünyaya geldi. Futbola Sokol Sakvice takımında başlayan Josef Sural, 2008 yılında FC Zbrojovka Brno takımında forma giymeye başlamıştır.

2011 yılında yine bir Çek kulübü olan FC Slovan Liberec’e transfer olan Josef Sural, 5 yıl gösterdiği performansın ardından Sparta Prag tarafından 1 milyon 250 bin euro bedelle transfer edildi.

Burada 3 yıl top koşturan Çek futbolcu, 2019 Ocak ayında Alanyaspor’a 160 bin euro bedelle transfer olmuştu.

1,84 boyundaki forvet oyuncusu Josef Sural, Alanyaspor formasıyla çıktığı 11 maçta 1 gol kaydetti.

Josef Sural öldü mü?

28 Nisan 2019 tarihinde Kayserispor deplasmanından dönen Alanyaspor takım minibüsünün kaza yapması üzerine hayatına kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AÖL sonuçları açıklandı!

AÖL sonuçları açıklandı!