21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Kritik maçta sevinen Trabzonspor! Tek gol, 2 kırmızı kart

Kritik maçta sevinen Trabzonspor! Tek gol, 2 kırmızı kart

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor bugün evinde Alanyaspor'u konuk etti. Zorlu maçta 25. dakikada Abdülkadir Parmak'ın atılmasıyla 10 kişi kalan Trabzonspor, Hosseini'nin 67. dakikada penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti.Ardından 81. dakikada bu kez Fernandes'in atılmasıyla Alanyaspor 10 kişi kaldı. 83'üncü dakikada bir kez daha penaltı vuruşu için topun başına geçen Hosseini bu kez kaleci Marafona'yı geçemedi ve maç 1-0'lık skorla sona erdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kritik maçta sevinen Trabzonspor! Tek gol, 2 kırmızı kart

Trabzonspor ile Alanyaspor, Süper Lig'in 11. haftasında karşılaştı. Maçın 25. dakikasında Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak, rakibine yaptığını hareket sonrası direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Eksik Trabzon karşısında gol arayan Alanyaspor, bir türlü kaleci Uğurcan ile Bordo-Mavililer'in savunmasını geçemedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda Trabzonspor kontra atakla gol aramayı sürdürdü. 65'de hakem Abdulkadir Bitigen, kornerde Djlma'nın ceza sahasında topa elle müdahale ettiğine hükmederek penaltı noktasını gösterdi. VAR kontrolü sonrası 67'de Hosseini topu ağlara gönderdi ve Trabzonspor maçta 10 kişiyle 1-0 öne geçti.

80. dakikada Trabzonspor korneri sonrası hakem Abdulkadir Bitigen yaşanan pozisyonla ilgili oyunu durdurdu ve saha kenarına geldi. Bitigen, VAR incelemesi sonrası bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Kararı alkışlayarak protesto eden Junior Fernandes önce sarı kart, ardından da kırmızı kartı görerek Alanyaspor'u sahada 10 kişi bıraktı.

Penaltıda topun başına geçen Hosseini bu kez kaleciyi geçemedi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 19 yaparak, aynı puandaki Alanyaspor'u yakaladı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Savcı kaza yaptı! 1 ölü, 7 yaralı

Savcı kaza yaptı! 1 ölü, 7 yaralı