20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Kylian Mbappe müslüman mı? Futbolcu Kylian Mbappe'nin dini inancı nedir?

Kylian Mbappe müslüman mı? Futbolcu Kylian Mbappe'nin dini inancı nedir?

Dünya futbolunun yükselen değeri Kylian Mbappe'nin dini inancı ve yaşantısı merak ediliyor. Futbolda yükselişini kanıtlayan ünlü futbolcunun müslüman olup olmadığı merak ediliyor. Kylian Mbappe'nin vücudunda hiç dövme olmaması da bu soruyu akıllara getiriyor. Peki Kylian Mbappe'nin dini inancı nedir?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kylian Mbappe müslüman mı? Futbolcu Kylian Mbappe'nin dini inancı nedir?

Bilindiği üzere İslam'da dövme yaptırmak caiz değil. Bu sebeple vücudunda hiç dövme bulunmayan başarılı futbolcu Kylian Mbappe'nin müslüman olup olmadığı merak ediliyor. Kylian Mbappe dünyaca ünlü futbol kulübü Paris Saint-Germain'de forma giymekte. Kylian Mbappe dini inancı nedir? bir başka merak edilen konu. Başarılı olması ve giderek yükselmesi nedeniyle hayatı merak ediliyor...

KYLİAN MHAPPE DİNİ İNANCI NEDİR, MÜSLÜMAN MI?

Kylian Sanmi Mbappé Lottin'in dini inancı pek çok futbolsever tarafından merak ediliyor. Genç futbolcunun giydiği kıyafetler nedeniyle müslüman olduğu düşünülüyor. 20 Aralık 1998'de Fransa'da dünyaya gelen Mhappe, Kamerun ve Cezayir asıllı olan bir Fransız millî futbolcudur. Kendisi, Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymektedir.

Kylian Mbappe müslüman mı

23 yaşındaki genç oyuncu, Mbappé, öncelikle doğduğu şehir Bondy'deki futbol akademilerinde oynamış, daha sonra Clairefontaine ve Monaco futbol akademilerinde oynayıp Monaco'nun yedek takımında profesyonel futbol kariyerine başlamıştır. Kısa bir zaman sonra 2016-2017 sezonunda düzenli olarak oynamaya başlamış ve ligde atmış olduğu 15 gol ve 8 asist ile 17 sene sonra takımının lig şampiyonu olmasına yardımcı olmuştur. Bir zaman sonra 180 milyon € satın alma opsiyonuyla Paris Saint-Germain'e kiralanmıştır.

Mbappé, 17 yaş altı ve 19 yaş altı takımında oynamış ve ardından Mart 2017 tarihinde Lüksemburg ile oynadıkları maçta Fransa'nın adına ilk millî maçına çıkmıştır. Başarılı futbolcunun müslüman olduğu düşünülmekte. Mhappe, daha önce pek çok kez müslümanların Ramazan ayını kutlamıştı. Müslümanları çok seven Mhappe'nin Hristiyan olduğu bilinmekte.

Kylian Mbappe müslüman mıPARİS SAİNT-GERMAİN’DEKİ GELECEĞİNİ SORGULUYOR

Kylian Mbappe, geleceği açısından Paris Saint-Germain’in doğru adres olup olmadığını açıkça sorguluyor. Yıldız oyuncunun transferi, Euro 2020’den sonra ciddi bir şekilde gündeme gelebilir.

Golcü oyuncu, Paris Saint-Germain’de mutlu olduğunu belirtirken başka bir takımda devam etmesinin geleceği adına daha iyi sonuçlar doğurup doğurmayacağını sorguluyor.

Geçtiğimiz sezon Ligue 1 şampiyonluğunu Lille’e kaptıran PSG, Şampiyonlar ligi yarı finalinde ise Manchester City’ye elenmişti. Geçtiğimiz dönemde adı Real Madrid’le ciddi şekilde anılan Mbappe, transfer olmaya karar verirse birçok üst düzey kulübün transferdeki önceliği haline gelebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilan Çıtak kimdir, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?

Dilan Çıtak kimdir, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?