21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Liverpool imkansızı başardı! Büyük mucize...

Liverpool imkansızı başardı! Büyük mucize...

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçları, Liverpool Barcelona maçı ile başladı. Deplasmanda 3-0 mağlup olan Liverpool, kendi sahasında Barcelona'yı konuk etti. Peki, Liverpool Barcelona maçı kaç kaç bitti? İşte, Liverpool Barcelona maçı geniş özeti ve golleri...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Liverpool imkansızı başardı! Büyük mucize...

Liverpool Barcelona maçı geniş özeti ve golleri ile Liverpool Barcelona maçı skoru kaç kaç bitti? gibi detayları haberimizde bulabilirsiniz. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final rövanş maçları Liverpool Barcelona karşılaşması ile başladı. İlk maçta 3-0'lık bir mağlubiyet alan Liverpool'un turu geçebilmesi için rakibini en az dört farklı galibiyetle kazanması gerekiyordu. Roberto Firmino'dan sonra Mohamed Salah'ın da Barça'ya karşı sahada olamayacağı haberi, Liverpool taraftarlarını üzmüştü. Peki, Liverpool Barcelona maçı skoru kaç kaç bitti? İşte, Liverpool Barcelona maçı geniş özeti ve golleri... Maçın henüz başında dakikalar 7'yi gösterirken Divock Origi, Liverpool'u 1-0 öne geçirdi ve ilk 45 yarı bu skorla tamamlandı. 54 ve 56'ncı dakikada Georginio Wijnaldum, Liverpool'a büyük umut veren golleri Barça ağlarına gönderiyor. Tur için 4'ncü gole ihtiyacı olan Liverpool'da Origi, 79'ncu dakikada tekrar sahneye çıkıyor ve kendisinin 2'nci, takımının 4'ncü golünü atarak, Liverpool'u finale taşıyan golü atıyor. Liverpool, Camp Nou'da 3-0 yenildiği ilk maçın ardından kendi evinde Türk hakem Cüneyt Çakır ve ekibinin düdük çaldığı rövanş maçında Barcelona'yı 4-0 yenerek, büyük bir mucizeye imza atıyor.

Liverpool Barcelona maçı özeti için tıklayın

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Cüneyt Çakır'ın yönetiği karşılaşmada Liverpool, ilk maçta 3-0 kaybettiği Barcelona'yı 4-3 mağlup etti ve İstanbul mucizesini bir kez daha başararak adını finale yazdırdı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yazılan tarih Anfield çimlerinde tekrarlandı...

Geçtiğimiz hafta Cam Nou'da oynanan karşılaşmayı Barcelona 3-0'lık skorla kazanmış ve Anfield Road'da bu üstünlük ile gelmişti. Ancak Liverpool evindeki karşılaşmaya golle başladı. Dakikalar 7'yi gösterdiğinde Liverpool Origi ile fileleri havalandırdı ve bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu da belirledi. Origi attığı golle de Divock Origi, Şampiyonlar Ligi tarihinde Liverpool formasıyla gol atmayı başaran 50. farklı oyuncu oldu. Barcelona ilk yarıda Messi ve Suarez ile Liverpool kalesinde etkili olmasına karşın ilk yarıda ağları havalandıramadı.

Liverpool ikinci yarıya da oldukça etkili başladı. İkinci yarıda Andrew Robertson'un yerine oyuna dahil olan Wijnaldum ile 54. ve 56. dakikalarda 2 gol bulan ev sahibi ekip skoru da 3-0'a getirdi. Anfield'daki tarihi gecede Liverpool'a finali getiren golü ise 78. dakikada Origi kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trafik polisine çarparak şehit eden sürücü tutuklandı

Trafik polisine çarparak şehit eden sürücü tutuklandı