20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Mancini'yi 4-0 kesmedi! ''Daha iyisini yapabiliriz''

Mancini'yi 4-0 kesmedi! ''Daha iyisini yapabiliriz''

EURO 2020'de Türkiye'nin rakibi olan İtalya, turnuva öncesi son hazırlık maçında Çekya'yı 4-0 yenerken, teknik direktör Roberto Mancini 'Genç bir ekibiz ve pek çok açıdan daha da iyisini yapabiliriz.' diye konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mancini'yi 4-0 kesmedi! ''Daha iyisini yapabiliriz''

İtalya Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, takımının son hazırlık maçında gösterdiği performansın 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) için iyi bir işaret olduğunu söyledi.

EURO 2020'de Türkiye ile aynı grupta yer alan İtalya'yı çalıştıran Mancini, şampiyona öncesinde takımının Çekya'yı 4-0 yendiği son hazırlık maçını değerlendirdi. Mancini, yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir takıma karşı doğru şekilde, iyi bir maç çıkardık. Bu, Avrupa Şampiyonası'nın başlangıcına yönelik iyi bir işaret." dedi.

Oyunlarını daha da geliştirmeleri gerektiğini aktaran Mancini, "Genç bir ekibiz ve pek çok açıdan daha da iyisini yapabiliriz." diye konuştu. Şampiyona öncesi son hazırlık maçını bu şekilde oynayıp kazanmalarının olumlu olduğunu vurgulayan Mancini, kendi oyunlarını ortaya koyarken hem hücumda hem savunmada iyi oynamaları gerektiğini ifade etti.

Çekya karşısında İtalya'nın son golüne imzasını koyan Domenico Berardi de maç sonunda yaptığı açıklamada, "Her zaman elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. İyi bir maç oynadığım için memnunum ama hem antrenmanda hem de maçlarda daha da iyi olabilirim. Eğer Türkiye'ye karşı ben oynarsam ya da Chiesa veya Bernardeschi hangimiz oynarsak aynı olacak. Üçümüz de güçlüyüz, kim oynarsa yüzde 100'ünü verecektir." ifadelerini kullandı.

Bu arada, İtalya Milli Takımı bu maçı da alarak resmi ve özel maç olmak üzere Roberto Mancini yönetiminde yenilmezlik serisini de 27 maça çıkardı. "Gök mavililer" olarak anılan İtalya Milli Takımı, son 8 maçtan da sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.

Türkiye, İsviçre ve Galler ile A Grubu'nda mücadele edecek olan İtalya, 11 Haziran Cuma günü Roma'da EURO 2020'nin açılış maçında Türkiye ile karşılaşacak.AA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı