24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor MHK'den flaş Ali Palabıyık kararı!

MHK'den flaş Ali Palabıyık kararı!

Galatasaray - Alanyaspor maçındaki kararları çok tartışılan Ali Palabıyık, MHK tarafından yapılan değerlendirme sonrası en az 3-4 hafta kızağa çekilecek.    

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHK'den flaş Ali Palabıyık kararı!

Galatasaray-Alanyaspor maçına damga vuran hakem Ali Palabıyık'ın yankısı sürmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekibin tepkilerinden sonra raporu merak edilen MHK'nın Palabıyık hakkında verdiği karar ortaya çıktı. İşte MHK'nın raporu...

3-4 HAFTA MAÇ VERİLMEYCEK

Galatasaray- Alanyaspor arasında oynanan maçta ağır eleştirilere hedef olan hakem Ali Palabıyık en az 3-4 hafta kızağa çekilecek. Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yönetimini beğenmediği Palabıyık, Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonrası genel anlamda başarısız bulunduğu için bir süre düdüğünü kullanamayacak.

BOEY'İN KIRMIZI KARTI HATALI!


Milliyet'e göre;  Sarı-kırmızı takım, iki farklı önde iken, 32. dakikada Sacha Boey’nin ikili mücadelede Candeias’a yaptığı faulü kırmızı kartla cezalandıran FIFA kokartlı hakemin kararı, MHK’de de kabul görmedi. Kurul, olayın içindeki oyuncuların; kaleci Muslera, Boey ve Candeilas’ın pozisyonlarını inceledikten sonra bariz gol şansı yerine “sarı kartın” yeterli olacağı konusunda görüş birliğine vardı. Alanyaspor’un 42. dakikada beklediği penaltı pozisyonunda ise Palabıyık’ın kararı desteklendiği öne sürüldü.

Galatasaraylı Boey’in atıldığı pozisyon kafaları karıştırdı ve yorumcular farklı değerlendirmeler yaparken, ‘Video Asistan Hakem’in (VAR) kırmızı karta karışma yetkisi olmadığı bildirildi. VAR protokolüne göre Riva’daki görevli isimler, hakemlerin benzer uygulamalarında inisiyatifi sahadaki hakeme bırakmak zorunda... “VAR niye hakemi uyarmadı?” şeklindeki eleştiriler TFF hakem eğitmeni Hugg Dallas tarafından da yanlış bulundu. Dallas’ın kırmızı kartla ilgili olarak, “VAR bu karara karışamaz” şeklinde görüş bildirdiği öğrenildi. 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ağrı sonbahar renklerine büründü

Ağrı sonbahar renklerine büründü