23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Portekiz Fransa maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Portekiz Fransa maçı muhtemel 11'ler

Portekiz Fransa maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Portekiz Fransa maçı muhtemel 11'ler

Euro 20202'de F Grubu'ndaki Almanya-Macaristan ve Portekiz-Fransa maçları bugün oynanacak. Gruptaki kader maçları olacak mücadeleler merakla bekleniyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadele öncesinde Fransa'nın 4, Portekiz'in ise 3 puanı bulunuyor. Peki Portekiz Fransa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Portekiz Fransa maçı muhtemel 11'leri haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Portekiz Fransa maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Portekiz Fransa maçı muhtemel 11'ler

EURO 2016'da Fransa ile Portekiz finalde karşı karşıya gelmiş karşılaşmada Ronaldo'lu Portekiz kazanan taraf olmuştu. Lider Fransa Portekiz’e kaybetmez, Almanya Macaristan maçı berabere sonuçlanırsa bile bir üst tura çıkan taraf olacak. Portekiz galip gelir veya berabere kalırsa ve diğer maçta Almanya kaybederse, bileti kapacak. Peki Portekiz Fransa maçı saat kaçta? Portekiz Fransa maçı hangi kanalda canlı izlenecek. 

PORTEKİZ FRANSA MAÇI CANLI İZLE

PORTEKİZ - FRANSA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

F grubunda 4 puanla lider durumdaki Fransa ile turnuvanın son şampiyonu Portekiz arasındaki mücadele, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yer alan Puskas Arena’da oynanacak. Portekiz Fransa maçı Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak ve Mateu Lahoz'un yönetecek. Portekiz Fransa arasındaki 90 dakikalık mücadele TRT 4K, TRT 1 ve trtizle.com'dan canlı yayınlanacak.

Macaristan'ı 84'ten sonra bulduğu 3 golle geçerek turnuvaya başlayan Portekiz, ikinci maçında Almanya'yı yenememişti. Porteki teknik direktörü Fernando Santos'un göze çarpan bir eksiği yok, önceki maçlara benzer bir 11'le takımı sahaya sürmesi bekleniyor. Goncalo Guedes, Andre Silva, Renato Sanches ve Joao Felix gibi önemli isimler kenarda bekleyecek. Bruno Fernandes'in hücum merkezinde olduğu düzende kanatlarda Bernardo Silva ve Diogo Jota forma giyecek. En ileride ise tabiki turnuvanın gözde oyuncusu kaptan Cristiano Ronaldo olacak.

Portekiz Fransa maçı saat kaçta

Almanya galibiyetinin üstüne Macaristan beraberliği alıp ilk 2 maçında 4 puan toplayan Fransa'da Ousmane Dembele turnuvayı kapattı. Hafif sakatlıkları bulunan sol bek Lucas Hernandez ile sağ bek Benjamin Pavard'ın maç saatine kadar hazır olmaları bekleniyor. N’Golo Kante'nin defansif yönünü ön plana çıkardığı, Adrien Rabiot ile Paul Pogba hücum geçişlerine yardım ettiği orta saha düzeni parmak ısırtıyor. Hücumda Karim Benzema'yı merkezden ziyade gezen rolde daha çok izledik. Kylian Mbappe sola takın oynarken, Antoine Griezmann da forvetten ziyade "10 numara" gibi takıldı. TD Didier Deschamps hücumda bu formasyona sadık kalacak, Olivier Giroud kartını yine yedekte bekletecek.

PORTEKİZ - FRANSA MAÇI MUHTEMEL 11'LER:

Portekiz: Pepe, Danilo, Dias, Carvalho, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Guerreiro, Jota, Cristiano Ronaldo, Patricio, Semedo, 

Fransa: Varane, Kante, Rabiot, Pogba, Lloris, Griezmann, Benzema, Pavard, Mbappe, Kimpembe, Digne,

EURO 2020 F GRUBU PUAN DURUMU

Portekiz Fransa EURO 2020 maçı saat kaçta

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uyanış Büyük Selçuklu Alp Arslan dizisine transfer!

Uyanış Büyük Selçuklu Alp Arslan dizisine transfer!