20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Rossi köşeyi gördü, Fenerbahçe liderliğe oturdu!

Rossi köşeyi gördü, Fenerbahçe liderliğe oturdu!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Başakşehir'i konuk etti. Haftanın kritik maçında sarı lacivertliler, 3 puana Rossi'nin harika plasesi ile ulaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rossi köşeyi gördü, Fenerbahçe liderliğe oturdu!

Haftanın maçı Kadıköy'de oynandı.

Sahasında Başakşehir'i konuk eden Fenerbahçe, 90 dakika sonunda 1-0 kazanan taraf oldu. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren gol, 84. dakikada Rossi ile geldi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, son oynadıkları MKE Ankaragücü maçına göre ilk 11'de tek değişikliğe gitti.

Deneyimli teknik adam, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada MKE Ankaragücü maçında ilk 11'de değerlendirdiği Bright Osayi-Samuel'in yerine İsmail Yüksek'e şans verdi.

Medipol Başakşehir karşısında kalede yine Altay Bayındır'ı görevlendiren Jesus, savunma üçlüsünde Serdar Aziz, Gustavo Henrique ve Attila Szalai'yi oynattı. Kanatlarda Ferdi Kadıoğlu ile Lincoln Henrique'yi tercih eden 68 yaşındaki Portekizli teknik adam, orta sahada ise İsmail Yüksek ile Miguel Crespo'ya şans verdi. Bu oyuncuların önünde İrfan Can Kahveci'yi görevlendiren Jesus, gol yollarında ise Michy Batshuayi ile Enner Valencia'yı tercih etti.

Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, ligde son oynadıkları ve 2-0 kazandıkları İstanbulspor karşılaşmasına göre ilk 11'inde 2 değişiklik yaptı.

Emre Belözoğlu, karşılaşmada Lucas Lima ve Yossouf Ndayishimiye'nin yerine, Hasan Ali Kaldırım ve Stefano Okaka'ya ilk 11'inde şans verdi.

Medipol Başakşehir, sahaya Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Leo Duarte, Mahmut Tekdemir, Hasan Ali Kaldırım, Lucas Biglia, Berkay Özcan, Serdar Gürler, Deniz Türüç, Bertrand Traore ve Stefano Okaka ilk 11'iyle çıktı.

Turuncu-lacivertli ekibin yedek kulübesinde ise Muhammed Şengezer, Alexandru Epureanu, Münir, Batuhan Çelik, Patryk Szysz, Francis Nzaba, Lucas Lima ve Junior Caiçara yer aldı.

İlk yarısı 0-0 biten maçta Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golü Rossi attı. 84. dakikada ceza sahasına yakın bölgede topla buluşan ve kaleyi karşısına alan Rossi, harika bir plase ile sağ köşeyi gördü ve top ağlara gitti.

Bu galibiyetin ardından puanını 23 yapan Fenerbahçe, liderlik koltuğuna oturdu. Başakşehir ise 20 puanla 4. sırada kaldı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ülkü Ocakları kitap severler ile buluştu

Ülkü Ocakları kitap severler ile buluştu