20 Ekim 2024
weather
11°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film Bahar dizisinde geçen "şakak lalesi" ne demek? Anlamı ve detayları haberimizde!

Bahar dizisinde geçen "şakak lalesi" ne demek? Anlamı ve detayları haberimizde!

Salı akşamlarının popüler dizisi Bahar'ın son fragmanında dikkat çeken "şakak lalesi" terimi, izleyiciler arasında merak konusu haline geldi. Şakak lalesi teriminin anlamı ve detayları hakkında merak edilen tüm bilgileri sizler için derledik.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahar dizisinde geçen "şakak lalesi" ne demek? Anlamı ve detayları haberimizde!

Bahar dizisi, her salı akşamı Türk televizyonlarının en çok izlenen yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Bu hafta yayınlanan fragmanda, hastanede Evren’in vurulması ve Bahar’ın kollarında gözlerini yumması olaylarıyla izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Yeni fragmanda, Bahar’ın Nesrin’e söylediği “Şakak Lalesi gibi dibimde bitmeyin” sözü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, “Şakak lalesi ne demek?” diye araştırmaya başladılar. Şakak lalesi, birinin sürekli yanınızda olan, dibinizde biten kişiler için kullanılan bir tabirdir. Fragmanda, Bahar’ın bu ifadeyle Nesrin’e, “Her aklınıza estiğinde dibimde bitip hakaretler yağdıramazsınız,” demesi dikkat çekti.

"GUSTO, O EKSİK SİZDE"

Önceki bölümde Nesrin, Bahar’a “Gusto, o eksik sizde” diyerek ağır sözler sarf etmişti. Bu, Bahar’ı hem üzmüş hem de hırslandırmıştı. İzleyiciler, bu sözlerin anlamını araştırırken, gusto teriminin zevk ve estetik anlayışını ifade ettiğini öğrendi.

Bahar ile Nesrin arasındaki sözlü inatlaşmanın ilerleyen bölümlerde nasıl devam edeceği ve bu sürtüşmelerin izleyicileri nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evde Afyon Sucuğu Yapmanın Püf Noktaları ve Tarifi

Evde Afyon Sucuğu Yapmanın Püf Noktaları ve Tarifi