16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film Gizli Bahçe dizisinde Ebru Şahin'den sürpriz performans

Gizli Bahçe dizisinde Ebru Şahin'den sürpriz performans

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in başrolünde olduğu "Gizli Bahçe" dizisi, gizemli bir aile hikayesine odaklanıyor. Dizinin ilk bölümü, "Binbir Gece" benzerliğiyle dikkat çekti. Ebru Şahin'in performansı beğeni toplarken, son bölümde seslendirdiği şarkı sürpriz oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı "Gizli Bahçe" dizisi, ilk bölümüyle seyircilerin ilgisini çekmeyi başardı. Dizinin odak noktası, gizemli sırlarla dolu bir aile hikayesi olarak karşımıza çıkıyor. Ebru Şahin'in canlandırdığı anne karakteri izleyicilerden tam not aldı.

"Binbir Gece" Benzerliği

Dizinin ilk bölümü, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in başrollerde olduğu "Binbir Gece" dizisine benzemekle eleştirildi. Dahası, "Gizli Bahçe"deki sahnelerin, "Binbir Gece"ye gönderme olduğu yorumları yapıldı.

Dizi, Demir Akçınar'ın vefat eden abisinin bir çocuğu olduğunu öğrenmesiyle başlıyor ve Memo'nun annesi Nazlı'dan velayetini almak için verdiği mücadeleye odaklanıyor. Ebru Şahin'in canlandırdığı karakterin eskortluk yaptığı sırada, Murat Yıldırım'ın ona para teklif etmesi dikkat çekici bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Ebru Şahin'den Müzik Sürprizi

Dizinin son bölümünde çalan "Prenses" adlı şarkının Ebru Şahin tarafından seslendirildiği  öğrenildi.

15 Ekim 2024 reyting sonuçları açıklandığında, "Gizli Bahçe" dizisi 10. sırada yer aldı. "Bahar," "Bir Gece Masalı," ve "Mehmed: Fetihler Sultanı" gibi diziler arasında kendine yer bulan dizi, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Ancak, toplam reytinglerde üst sıralara yükselemeyerek 10. sırada kaldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsa günü yükselişle tamamladı

Borsa günü yükselişle tamamladı