30 Eylül 2024
weather
28°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film Güzel Aşklar Diyarı hangi gün? Güzel Aşklar Diyarı yeni bölüm ne zaman?

Güzel Aşklar Diyarı hangi gün? Güzel Aşklar Diyarı yeni bölüm ne zaman?

Kanal D'nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizi bir aşkın, masum bir ailenin felaketine sebep olmasını ele alıyor. Güzel Aşklar Diyarı hangi gün? Güzel Aşklar Diyarı yeni bölüm ne zaman?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Güzel Aşklar Diyarı hangi gün? Güzel Aşklar Diyarı yeni bölüm ne zaman?

Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi Güzel Aşklar Diyarı geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekrana geldi. Güzel Aşklar Diyarı hangi gün? Güzel Aşklar Diyarı yeni bölüm ne zaman? 

Güzel Aşklar Diyarı hangi gün?

Güzel Aşklar Diyarı, pazartesi akşamları saat 20:00'de Kanal D'de izleyenlerin karşısına çıkıyor. 

Güzel Aşklar Diyarı konusu nedir?

İzmir’de yaşayan, tıp fakültesini yeni bitirmiş olan Deniz, sevgilisi Arhan’ın ailesiyle tanışmak için Kapadokya’ya gider. Masal gibi başlayan bu yolculuk kimsenin beklemediği bir savaşın fitilinin ateşlenmesine neden olur. Her şeye rağmen evlenmekte kararlı olan Arhan ve Deniz’in ihtişamlı düğünü kanlı bir geceye dönüşür. Şimdi Deniz hiç bilmediği bir coğrafyada, kendisine düşman Alaca ailesinin içerisinde var olma savaşı verecektir. Deniz ve Arhan onları çevreleyen bunca zorluğa rağmen aşklarını korumayı başarabilecekler midir?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Halı çırpma' kavgası can aldı!

'Halı çırpma' kavgası can aldı!