28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film MasterChef Türkiye'de gerilim dolu anlar! Eleme potasında sürpriz isim

MasterChef Türkiye'de gerilim dolu anlar! Eleme potasında sürpriz isim

MasterChef Türkiye'nin 12. haftasında katmer ustası Ömer Aksu konuk oldu. Yarışmacılar katmer tatlısı yaparak zorlu bir mücadele verdi. Ömer Aksu'nun değerlendirmesi sonucunda Eda, Beyza, Kaan ve Akın bir sonraki haftaya kaldı. Gecenin sonunda ise Hakan eleme potasına giren isim oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

26 Ekim 2024 tarihli bölümle birlikte MasterChef Türkiye, izleyicileri adeta ekranlara kilitlemeyi başardı. Eleme potasından kurtulmak için mücadele eden yarışmacılar arasında gerilim dolu anlar yaşandı. Alper, Erim, Kerem, Semih, Nigar ve Ezgi, hafta boyunca verdikleri mücadele ile izleyicileri etkilemeyi başardılar.

Ömer Aksu'nun Katmer Tatlısı Görevi

Gaziantepli katmer ustası Ömer Aksu'nun konuk olduğu bölümde, Mehmet, Danilo ve Somer şefler, yarışmacılardan katmer tatlısı yapmalarını istedi. Ancak beklenildiği gibi kolay olmayan bu görev, yarışmacıların ustalık gerektiren becerilerini ortaya koymalarını sağladı. Sosyal medyada, yarışmacıların katmer yaparken yaşadıkları zorluklar, izleyiciler arasında espri konusu haline geldi.

Hakan, Haftanın Son Eleme Potasına Giren İsim Oldu

Ömer Aksu'nun değerlendirmesi sonucunda, Eda, Beyza, Kaan ve Akın bir sonraki haftaya kalmayı başardı. Programın ikinci bölümünde ise yaratıcı tabaklar müzayedede ön plana çıktı. Yarışmacılar, verdikleri malzemelerle özgün tabaklar ortaya çıkarmaya çalıştılar. Bu süreçte, Şirin ve Emre yaratıcılıklarını sergileyerek eleme potasından kurtulmayı başardılar.

Haftanın Finalinde Hakan Eleme Potasına Girdi

Gecenin sonunda yapılan değerlendirme sonucunda, MasterChef Türkiye'de bu haftanın son eleme potasına giren yarışmacı Hakan oldu. Heyecan dolu geçen 12. haftanın ardından, izleyiciler bir sonraki bölümü merakla beklemeye başladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kozan'da deprem anındaki panik kameralara yansıdı

Kozan'da deprem anındaki panik kameralara yansıdı