28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film Masterchef'te iki yıl aradan sonra bir ilk yaşandı

Masterchef'te iki yıl aradan sonra bir ilk yaşandı

MasterChef 2024'te unutulmaz bir an yaşandı! Mehmet Şef ilk kez kaşık fırlattı, Ezgi ödülü kazandı. Yarışmacılar Gazipaşa nardan yaratıcı tabaklar çıkardı. Eleme gecesinde veda eden yarışmacı ise belirlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Masterchef'te iki yıl aradan sonra bir ilk yaşandı

MasterChef 2024’te bu akşam, yarışmanın unutulmaz anlarından biri yaşandı! Uzun bir aradan sonra ilk kez Mehmet Şef, bir yarışmacının tabağına kaşık fırlattı. Bu özel an, MasterChef izleyicilerinin büyük heyecan yaşadığı bir an olarak tarihe geçti. Ezgi, yaratıcılığı ve ustalığıyla şeflerin takdirini kazandı ve Mehmet Şef’in kaşığını aldı.

Nar ile Yaratıcılık Yarışı!
 

Şefler, yarışmacılardan ilk etapta yaratıcılıklarını kullanarak Gazipaşa çekirdeksiz narı ile bir yemek hazırlamalarını istedi. Mehmet Şef, Gazipaşa narı hakkında bilgilendirici açıklamalarda bulundu:
"Bu nar, 2002 yılında tescil başvurusu yapılmış ve 2023 yılında coğrafi işaret almış bir ürün. Doğal yollarla mutasyona uğramış, çekirdekleri yumuşak ve rengiyle de diğer narlardan farklı. Sofralık olarak tercih edilen bu narı, yaratıcılığınızı konuşturmanız için verdik."

Yarışmacılar, bu özel narla birbirinden yaratıcı tabaklar çıkararak şefleri etkilemeye çalıştı.

Ezgi’ye Büyük Onur: Mehmet Şef’ten Kaşık!
 

Eleme gecesinde, şeflerin özel narla hazırlanan yemekleri değerlendirdiği anlarda Mehmet Şef, iki yıl aradan sonra ilk kez bir yarışmacının tabağına kaşık fırlattı. Bu büyük onur Ezgi'ye nasip oldu! Mehmet Şef, Ezgi’nin tabağını överek, sunumunun ve lezzetinin kendisini çok etkilediğini belirtti.

Ezgi, şeflerden övgü dolu sözler almanın yanı sıra bu ödülü de kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Ezgi, duygularını şu sözlerle dile getirdi:
"Gerçekten çok mutluyum ve gururluyum. Stres altında çalışarak böyle bir tabak çıkarabildiğim için kendimle gurur duyuyorum. 45 dakikada bu kadar özgün bir tabak çıkarabilmek ve şeflerden bu kadar güzel geri dönüşler almak, benim için büyük bir onur. Ayrıca, 2024’ün ilk kaşığını almak da çok özel bir an oldu."

Eleme Gecesinde Veda Eden İsim Belli Oldu
 

Heyecan dolu bu anların ardından eleme potasındaki yarışmacılardan biri MasterChef hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Gazipaşa narı ile hazırlanan tabaklar arasında en beğenilmeyen tabağı yapan yarışmacı, büyük üzüntü yaşadı. Yarışmacılar arasında yaşanan kıyasıya rekabetin sonunda, potadan çıkamayan isim yarışmaya veda etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef 27 Ekim 2024: Eleme gecesinde kim elendi?

MasterChef 27 Ekim 2024: Eleme gecesinde kim elendi?