Kaza, saat 19.00 sıralarında Malatya-Kayseri karayolu Darende ilçesi Yukarıulupınar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Darende istikametine seyir halinde olan Fikret Z. (37) idaresindeki 44 ADN 977 plakalı kamyon, sürücünün kontrolünden çıkarak şarampole uçtu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken, ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.İHA
Avcılar'da şoke eden görüntü! Yıkım sonrası gerçek ortaya çıktı
Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bir binanın ardından ortaya çıkan görüntü şaşkına çevirdi. Bitişikteki apartmanın teras katında iki odanın duvarlarının olmadığı fark edildi. Görüntü kameralara da yansıdı.

İstanbul Avcılar’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımı gerçekleştirilen bir binanın ardından ortaya çıkan manzara, görenleri hayrete düşürdü. Cihangir Mahallesi Uygun Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın yıkımı sırasında ilginç bir detay ortaya çıktı.
Edinilen bilgilere göre, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım kararı verilen 5 katlı binanın yıkımı için bölgeye iş makinası sevk edildi. Yıkım çalışmaları sürerken, bitişiğindeki başka bir apartmanın teras katında yer alan iki odanın dış duvarlarının olmadığı fark edildi.
Görüntülerde, tamamen açıkta kalan odalar dikkat çekerken, söz konusu alanların duvarlarının yıkılan binaya yaslandığı anlaşıldı. Bu nedenle, yıkım sonrası iki oda da kullanılamaz hale geldi.

Görgü tanıklarına göre, ev sahibi teras katındaki boşluğu genişletip odaya çevirmiş ve yandaki binanın duvarlarını dış cephe olarak kullanmıştı. Yıkım sonrası ortaya çıkan boşluk, bu iddiaları da gündeme getirdi.