16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Videolar Yaşam Milli Parklar, çengel boynuzlu dağ keçilerinin doğadaki zarif hareketlerini paylaştı

Milli Parklar, çengel boynuzlu dağ keçilerinin doğadaki zarif hareketlerini paylaştı

Milli Parklar, sosyal medyada çengel boynuzlu dağ keçilerini gösteren etkileyici bir video paylaştı. Doğanın güzelliklerini yansıtan videoda dağ keçilerinin çevik hareketleri ve uyumları vurgulandı. Paylaşım, koruma altındaki türleri tanıtarak doğaya ilgiyi artırmayı ve yaban hayatını koruma farkındalığı yaratmayı amaçlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Milli Parklar, sosyal medya hesabından doğa tutkunlarını sevindirecek bir video paylaştı. "Kayalıkların zarif yüzü tüm dikkatiyle ailesine öncülük ediyor sanki… Çengel boynuzlu dağ keçisi" notuyla paylaşılan videoda, çengel boynuzlu dağ keçileri kayalık alanlarda görüntülendi.

Doğal yaşam alanları olan sarp ve kayalık dağlarda çekilen videoda, dağ keçilerinin çevik ve zarif hareketleri gözler önüne seriliyor. Yüksek zirvelerin ve kayaların ustası olan bu tür, doğadaki varlığını sürdürmek için zorlu koşullara karşı büyük bir uyum gösteriyor.

Milli Parklar’ın bu paylaşımı, koruma altındaki türlerin tanıtımına katkıda bulunarak, doğaya olan ilginin artırılmasını ve yaban hayatının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Video, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alarak doğaseverlerden ilgi gördü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da 5,9'luk deprem canlı yayına yansıdı!

Malatya'da 5,9'luk deprem canlı yayına yansıdı!