21 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Yaşam Engellerin akülü araç ve tekerlekli sandalye sevinci

Engellerin akülü araç ve tekerlekli sandalye sevinci

Gümüşhane ili Köse İlçe Belediye Başkanı MHP'li Turgay Kesler, yaklaşık 70 bin Avro değerinde 5'i akülü, 3'ü itmeli toplan 8 engelli aracı ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Engellerin akülü araç ve tekerlekli sandalye sevinci

Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular tarafından Hollanda'dan tedarik edilen engelli araçları, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Köse Belediyesi'ne gönderildiğini belirten Başkan Kesler, engelli bireylerin sayısının dünya nüfusu içerisinde önemli bir paya sahip olduğunu ve engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak için herkesin sorumluluk alması gerektiğini belirterek, “Dünya nüfusunun yüzde 30’u engelli bireylerimizden oluşmaktadır. Bu anlamda hepimize çok iş düşmektedir.

Eskiye nazaran engelli vatandaşlarımızı hayatın içerisinde, cüretkâr bir şekilde sosyal yaşamın her alanında görmek bizleri daha da mutlu etmektedir. Engelli vatandaşlarımızın hayata daha da sıkı tutunabilmeleri için eksikliklerimizi tamamlayarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Bunun için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Belediye olarak toplumun her kesinihe hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'a verdiği büyük destekten dolayı teşekkür etti. 

Hayatlarını kolaylaştıracak engelli araçlarına kavuşan engelliler, sevinçlerini ve memnuniyetlerini ifade ederken, başta Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler ve Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göbeklitepe dünyaya UNESCO ile açıldı

Göbeklitepe dünyaya UNESCO ile açıldı