06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Yaşam Kazancıoğlu ve Aksan ailelerinin mutlu günü

Kazancıoğlu ve Aksan ailelerinin mutlu günü

Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde gerçekleştirilen unutulmaz bir düğün töreni ile Gökçen Kazancıoğlu ve Oğuz Aksan, bir ömür boyu sürecek mutluluklarına “evet” dediler. Genç çift, nikahları sırasında birbirinden değerli konukların şahitliğiyle bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kazancıoğlu ve Aksan ailelerinin mutlu günü
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu’nun biricik kızı ile Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Ramazan Aksan’ın kıymetli oğlunun düğün töreni, adalet, siyaset ve sendika temsilcilerini bir araya getirdi.

Genç Çiftlerin Nikahını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kıyarken,  düğünün Nikah Şahitliklerini “Anayasa mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, Danıştay Başkanı Zeki  Yiğit, Adalet Bakanı  Yılmaz Tunç, eski başbakan yardımcısı Hayati Yazıcı ,MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, TBMM Başkanvekili  Bekir Bozdağ, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, HSK Başkanvekili Halil Koç, HSK Başkanvekili Mehmet Akif Ekinci, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MHP MDK Başkanı Bahadır Alperen, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, PTT Genel Müdür Yardımcısı İ.Tolga Kara yaparken, Düğün törenine Ankara Valisi Vasip Şahin, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özka, Ordu Valisi Muammer Erol, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Battalgazi MHP İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt MHP İlçe Başkanı Süleyman Emre, Kamu-Sen Malatya Şube Başkanı  Feyzi Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin en özel anlarından biri, genç çiftin Ankara İncek Apple Garden Düğün Salonu’nda düzenlenen muhteşem nikah töreniydi. Anayasa Mahkemesi Başkanı, siyasi partilerin genel başkan yardımcıları, sendika genel başkanları, siyasetçiler, bürokratlar ve davetliler, Gökçen ve Oğuz’un mutluluğuna tanıklık etmek için bir araya geldiler.

Gelin Gökçen Kazancıoğlu, gelinlik ve zarafetiyle göz kamaştırırken, damat Oğuz Aksan da şıklığıyla dikkat çekti. Genç çift, düğün pastasını keserken ve ilk danslarını yaparken, mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Almanya'nın Mayıs ayı ihracatı, Çin ithalatındaki gerileme nedeniyle yüzde 3,6 azaldı

Almanya'nın Mayıs ayı ihracatı, Çin ithalatındaki gerileme nedeniyle yüzde 3,6 azaldı