21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam Muğla’da 80 milyon TL’lik büyük vurgun! ‘Süperstar’ gözaltına alındı

Muğla’da 80 milyon TL’lik büyük vurgun! ‘Süperstar’ gözaltına alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde vatandaşları kar payı vaadiyle dolandırarak 80 milyon TL toplandığı iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında lüks yaşantısı nedeniyle çevresinde 'Süperstar' lakabıyla tanındığı öğrenilen Alev Y. de bulunuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla’da 80 milyon TL’lik büyük vurgun! ‘Süperstar’ gözaltına alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ‘kar payı’ vaadiyle 80 milyon TL’lik vurgun iddiasında ‘Süperstar’ lakabıyla tanınan Alev Y. dahil 5 kişi gözaltına alındı.

Muğla Bodrum’da vatandaşlardan kar payı vaadiyle para topladığı ileri sürülen 5 kişi yakalandı. 800 kişiden 80 milyon TL alındığı ortaya çıkarken gözaltına alınanlar arasında lüks yaşantısı nedeniyle çevresinde ‘Süperstar’ lakabıyla tanındığı öğrenilen Alev Y. de bulunuyor.

AYLARDIR ÖDEME ALAMADILAR, ŞİKAYETÇİ OLDULAR
Bodrum’da emlak kiralama ve inşaat işleri yapan bir firmanın sahibi Alev Y., vatandaşlardan para toplayıp kiraladıkları evlerden kar payı vereceğini söyledi. İddiaya göre, satışlardan yüzde 35 civarı kardan pay veren firma, bir süre düzenli olarak ödeme yaptı. İlerleyen süreçte ise firma tarafından vatandaşlara herhangi bir ödeme yapılmamaya başlandı. Aylardır ödeme alamayan vatandaşlar, polise giderek firma ve yetkilisi hakkında şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlatılırken, 20’den fazla şikayetçinin olduğu belirtildi. Ayrıca, mağdurlardan 3’ünün de savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Mağdurlar, firmanın 800 kişiden 80 milyon TL topladığını iddia etti.

‘SÜPERSTAR’A GÖZALTI
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda firmanın sahibi Alev Y., babası Sinan Yücel ve annesi Mesude Yücel’in de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin polisteki işlemleri sürerken, firma sahibi Alev Y’nin lüks hayat sürmesi nedeniyle çevresinde ‘Süperstar’ lakabıyla tanındığı öğrenildi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Batshuayi'ye İngiltere'den sürpriz talip

Batshuayi'ye İngiltere'den sürpriz talip