27 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam Yazışmalar her şeyi ortaya çıkardı!

Yazışmalar her şeyi ortaya çıkardı!

İstanbul'dan Ankara'ya, piyasaya sürmek için yüklü miktarda sentetik uyuşturucu hap getiren aile hekimi Dr. Ömer Ali E. ve kendisine yardım eden Gökhan D. gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yazışmalar her şeyi ortaya çıkardı!

Ankara Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, geçen hafta İstanbul’dan Ankara’ya getirilen yüklü miktarda uyuşturucu maddenin piyasaya dağıtılacağı ihbarı üzerine harekete geçti. Milliyet’in edindiği bilgiye göre şehirlerarası yolculuk yapan bir otobüste arama yapan polis ekipleri, otobüsün bagaj bölümünde bulunan karton içerisinde piyasaya sürülmek üzere hazırlanan 370 tablet halinde toplamda 5 bin 180 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi. Kargoyu almaya gelen Gökhan D. gözaltına alınırken, soruşturmanın derinleştirilmesinin ardından operasyon başka bir boyut kazandı. Gökhan D.’nin uyuşturucu maddeyi Mamak’ta bir aile sağlık merkezinde görev yapan Doktor Ömer Ali E. için aldığı belirlendi.

 Para karşılığı anlaşmış
Gökhan D.’nin yaklaşık bir yıl önce cezaevinden çıktığı, para karşışığı Dr. Ömer Ali E.’nin kuryelik teklifini kabul ettiği öğrenildi. Ömer Ali E.’nin olay günü aile hekimliğinde işi çıktığı için uyuşturucu maddeyi almaya gidemediği, bu nedenle Gökhan D.’yi gönderdiği kaydedildi. Gökhan D.’nin bir süredir Ömer Ali E. tarafından uyuşturucu madde alma ve piyasaya dağıtma sürecinde kullanıldığı belirtildi.

Otobüs bagajında
Ömer Ali E.’nin, deşifre olmadan uyuşturucu temin etmek için uyuşturucu maddenin, şehirlerarası yolculuk yapan otobüslerin bagaj bölümünde kayıt dışı yöntemle Ankara’ya gelmesini sağladığı belirlendi. Otobüs firmalarının, “bir yakınına kargo gönderiliyorum” denilerek atlatıldığı tespit edildi.

Adli kontrolle serbest
Hakkındaki iddiaları reddeden Dr. Ömer Ali E.’nin Gökhan D. ile yaptığı WhatsApp yazışmaları uyuşturucu ticareti yaptığını belgeledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mevcutlu olarak adliyeye sevk edilen iki şüpheli, Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği’nce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Putin'de yan etki görüldü mü? Kremlin açıkladı

Putin'de yan etki görüldü mü? Kremlin açıkladı