22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün 3. Sayfa İzmir'de akraba cinayetindeki şüpheli tutuklandı

İzmir'de akraba cinayetindeki şüpheli tutuklandı

İzmir'in Çiğli ilçesinde akrabasını tabancayla vurduktan sonra kayıplara karışan cinayet şüphelisi, Konak ilçesinde yakalandı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İzmir'de akraba cinayetindeki şüpheli tutuklandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Olay, dün akşam saat 20.50'de İzmir'in Evka-2 Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin önünde bulunan Serdar Çakmak ile daha önce aralarında husumet bulunan akrabası G.S. arasında çıkan tartışma kısa sürede kanlı bir olaya dönüştü. G.S., tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla ateş ederek Çakmak'ı vurduktan sonra hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Çakmak, hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şüphelinin Yakalanması

Olayın ardından harekete geçen İzmir Emniyeti, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin peşine düştü. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, G.S.'nin Konak ilçesi Kuruçay bölgesinde saklandığını tespit etti. Cinayet Büro Amirliği ve Motosikletli Yunus Timleri ekipleri, şüpheliyi Kuruçay'da yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda, Çakmak ve G.S.'nin akraba oldukları ve aralarında uzun süredir devam eden husumetin olayın temelini oluşturduğu ortaya çıktı. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da 13 saatlik su kesintisi: Hangi ilçelerde sular kesilecek?

İstanbul'da 13 saatlik su kesintisi: Hangi ilçelerde sular kesilecek?