Türkgün 3. Sayfa Samsun'da dehşet: 6 çocuk babası yaşlı adam bıçaklanarak öldürüldü!

Samsun'da dehşet: 6 çocuk babası yaşlı adam bıçaklanarak öldürüldü!

Samsun'da 14 suç kaydı bulunan ve maaşını çekmek için evinden ayrılan 6 çocuk babası yaşlı adamı bıçaklayarak öldürüp 4 gün boyunca babasının evinin bodrumunda saklayan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun'da 14 suç kaydı bulunan ve maaşını çekmek için evinden ayrılan 6 çocuk babası yaşlı adamı bıçaklayarak öldürüp 4 gün boyunca babasının evinin bodrumunda saklayan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA

Korkunç olay, Samsun'un Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6 çocuk babası Sebahattin Coşar (69), 6 Mart günü yaşlılık maaşını çekmek için evinden ayrıldı. 

Aynı zamanda Alzheimer hastası olduğunu öğrenilen yaşlı adamdan bir daha haber alınamadı. Sebahattin Coşar'ın kızı Aysun Karaca dün akşam polise babasının kayıp olduğuna dair başvuruda bulundu. Polis yaptığı araştırma sonucu yaşlı adamın, 'uyuşturucu, kasten yaralama, tehdit ve mala zarar verme' suçlarından 14 suç kaydı bulunan Emin Yarar (23) tarafından öldürüldüğünü tespit etti. Kısa sürede yakalanan Emin Yarar gözaltına alındı. Zanlı, suçunu itiraf etti ve olayda kullanılan bıçak, attığı yerde ele geçirildi.

Yaşlı adamın cansız bedeni ise Emin Yarar'ın babasına ait evin bodrumunda kanlar içinde bulundu. Boğazından bıçaklandığı tespit edilen Sebahattin Coşar'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Öldürülen yaşlı adamın Emin Yarar'ın eski eşinin annesinin babası olduğu öğrenildi.

Zanlı tutuklandı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde sorgusu tamamlanan Emin Yarar, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren zanlı, olayı 1 yıl önce boşandığı 2 çocuk annesi eski eşinin azmettirdiğini iddia etti. Zanlı, mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya Ukrayna: Geçici ateşkes sağlanmalı

Ukrayna: Geçici ateşkes sağlanmalı

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, Rusya-Ukrayna savaşının sona ermesi için geçici ateşkesin acil sağlanması gerektiğini belirtti. Paris'teki görüşmelerde ABD, Fransa, İngiltere ve Almanya ile barış çabaları ve güvenlik garantileri üzerinde duruldu.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, Rusya-Ukrayna savaşının sona ermesi için geçici ateşkesin acil sağlanması gerektiğini belirtti. Paris'teki görüşmelerde ABD, Fransa, İngiltere ve Almanya ile barış çabaları ve güvenlik garantileri üzerinde duruldu.

KAYNAK: AA

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha, Rusya-Ukrayna savaşının sona erdirilmesi için geçici ateşkesin mümkün olan en kısa sürede sağlanması gerektiğini söyledi.

Sybiha, X hesabından yaptığı açıklamada, Fransa'nın başkenti Paris'te Avrupa Birliği (AB) ve ABD'li yetkililerle yaptığı görüşmeleri değerlendirdi.

Gün içinde ABD heyeti ile görüştüklerini aktaran Sybiha, ayrıca Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noel Barrot, İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy ve Almanya Dışişleri Bakanlığı Siyasi Direktörü Günter Sautter ile bir araya geldiğini belirtti.

Sybiha, "Barış çabalarındaki ilerlemeyi kaydettik ve ABD liderliğinin ve katılımının önemini vurguladık. Ukrayna barış çabalarında kararlıdır ve savaşın mümkün olan en kısa sürede sona ermesini istiyor." ifadelerini kullandı.

Ukrayna'nın, Suudi Arabistan'ın Cidde kentindeki görüşmelerde geçici ateşkes teklifini kabul ettiğini hatırlatan Sybiha, şunları kaydetti:

"Bunun, mümkün olan en kısa sürede sağlanması gerekiyor. Rusya'ya yönelik baskının artırılmasının adil ve kalıcı bir barışa ulaşmak için kritik öneme sahip olduğunu vurguladım."

Sybiha ayrıca, Paris'teki görüşmeler sırasında, Ukrayna'nın güvenlik garantisi olarak yabancı askerlerin ülkesine olası konuşlandırılması konusunu da ele aldıklarını aktardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *