20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı 6'lı masanın bölücülüğe suskunluğu

6'lı masanın bölücülüğe suskunluğu

6’lı masanın tuzlukları, masa örtüleri, peçeteleri, sürahileri, bardakları, tabakları, çatalları, kaşıkları bir şeye özenle susuyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
6'lı masanın bölücülüğe suskunluğu

Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

6’lı masanın tuzlukları, masa örtüleri, peçeteleri, sürahileri, bardakları, tabakları, çatalları, kaşıkları bir şeye özenle susuyor. Başta niye bunları masa aksesuarları olarak tarif ettiğimi izah edeyim. Çünkü malum partiler nevi şahsına münhasır davranmayıp, özdeşleştikleri 6’lı masanın aksesuarları gibi davranmaktadırlar. Malum ajans konuş diyor konuşuyorlar, sus diyor susuyorlar.

Yani masada hiçbirinin bir hükmü yoktur. Masada oturuyor gibi gözüküp sağa-sola poz verdiklerine bakmayın. Bir nevi komutlara uygun robot birlikteliği dersek yanılmış olmayız.

Bunların sustukları konu ise ortaklık ve işbirliği yaptıkları HD(P)KK’nın Türkiye’ye yönelik eylemlerinde ve söylemlerinde terör örgütü PKK’ya hizmetlerini kesintisiz sürdürmesidir. Türkiye’nin en büyük meselelerinden birisi olan terör konusunda terörü yaratanlar safında yer alarak ülkeye ihanet etmeyi sürdürmektedirler.

Hepsinin serbest bırakılmasını istediği terörist Demirtaş “Türkiye sınırlarının içinde ve dışında çatışma durumuna dair en etkili barış kurucu aktör Öcalan’dır. Kendisinin desteği ve katkısı olmadan barış yolunda mesafe kat edilemez” açıklamasını yaptı.

HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan, terör örgütü PKK’nın kurucularından Cemil Bayık ile birlikte çekildiği fotoğrafını "Bir Kandil fotosu da benden olsun:)" notuyla sosyal medya hesabından paylaşıp silmişti. 6’lı masanın aksesuarları buna zerre tepki gösterememişti.

Geçtiğimiz hafta sonunda da HDP kongresi vardı. İstiklal Marşı’nın okunmadığı, teröristbaşı Öcalan posterinin açıldığı ve lehinde slogan atıldığı bu kongrede Mithat Sancar, Tecride son verin. Abdullah Öcalan’ın ne düşündüğünü kamuoyunun öğrenmesini sağlayacak ve esasen hakkı olan bütün imkânları sağlayın” derken, Pervin Buldan ise, “Sayın Öcalan’a tecritle karşılık verilmesi kaosu büyüttü. Bu yanlış yoldan dönülmelidir ve tecrit sonlandırılmalıdır” açıklamasını yapmıştır. Her ikisi de kongre sonucunda tekrar HDP Eşbaşkanı seçilmiştir.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, DEVA, Gelecek Partisi temsilcileri de HDP kongresine 6’lı masayı temsilen katılmışlar… Yarın bir gün de genel başkan düzeyinde arayarak bu hain ve alçakları tebrik edeceklerdir.

Terörist Demirtaş ve HDP terörist Öcalan ile düşüp kalkıyor ama 6’lı masa balığın suya muhtaç olduğu gibi HDP’ye muhtaç olduğu için çıtını çıkaramıyor.

Bu durum Türkiye’nin geleceği açısından cidden bir milli güvenlik meselesi olarak önümüzdedir. Şimdi 6’lı masayı yöneten HDP, yarın Allah korusun 6’lı masayla yaptığı ittifakla Türkiye’nin yönetimini ele alırsa Türkiye’nin hali ne olacaktır?

HDP ve terörist Demirtaş, terör örgütü PKK’ya her manada hizmet ediyor ama 6’lı masada bulunan aksesuarlar asla bunlarla arasına mesafe koymuyor.

HD(P)KK’nın hiçbir eylemine, söylemine ses çıkaramama acizliği 6’lı masanın siyasi proje başarısı için her kötülüğe onay vereceğinin delilidir.

Mersin/Akdeniz Belediye Başkanı belediye meclis toplantısında “PKK terör örgütü müdür?” şeklinde oylama yapıyor. El kaldırmayan CHP’li ve HDP’li meclis üyeleri burada da ittifak halinde hareket ediyor.

HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında da “Öcalan ve PKK konusu CHP ile aramızda asla sorun oluşturmuyor” demişti.

6+HDP ilişkisinde her şey alenen ortada iken kime ne anlatıyoruz ki?

Türkiye’nin en büyük meselesi terör ve Türkiye’yi yönetmeye talip olanlar, terörist ve onların siyasi uzantılarıyla kol kola fink atıyor…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beyaz Saray'dan Türkiye'nin F-16 talebi hakkında yeni açıklama

Beyaz Saray'dan Türkiye'nin F-16 talebi hakkında yeni açıklama