20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı Türkgün'den özür dileyen ve dilemeyenler

Türkgün'den özür dileyen ve dilemeyenler

“Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış” derler ya, Gazete Duvar isimli haber sayfasının muhabiri Kenan Şener de...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkgün'den özür dileyen ve dilemeyenler

Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

“Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış” derler ya, Gazete Duvar isimli haber sayfasının muhabiri Kenan Şener de “Kamu bankalarının en çok reklam verdiği gazetenin MHP’nin yayın organı olarak bilinen Türkgün gazetesi olması dikkat çekici bir sonuç” şeklindeki sözleriyle kuyuya bir taş atmıştı. Ardından da CHP’nin koca koca yöneticileri kuyuya taş atan deli adam olmayı sürdürmüşlerdi.

Türkgün gazetesinin yöneticisi ve yazarı olarak bizler de bu delilerin iftira ve yalan propagandaları karşısında üzerimize düşen her türlü aydınlatmayı yerine getirdik.

Türkgün gazetesine iftiranın kaynağı olan Gazete Duvar’ın muhabiri Kenan Şener somut bilgilendirilme sonrasında, “Yazıda aktardım ama yanlış anlaşılmasın yineleyim. En çok reklam alanı satan gazete en çok kamu kaynağı alan gazete değil. Türkgün sütun-cm’de birinci görünse de reklam bütçesi çok düşük” şeklinde düzeltme yoluna gitse de özellikle CHP’nin yöneticileri “Kuyuya taş atan deli” olmayı sürdürmüştür.

Özellikle Atila Sertel ve Özgür Özel’e defalarca “Bu iftiranızı somut belge ve bilgilerle ispatlayın, ispatlayamazsanız iftiracı, yalancı durumuna düşeceksiniz” dedik ama ısrarla aynı yalanı ve iftirayı sürdürmeyi karakterlerine uygun gördüler.

Özgür Özel’e ve Atila Sertel’e Türkgün sayfalarından defalarca çağrıda bulunduk. Atila Sertel Türkgün’e iftirasından sonra ortadan kaybolmuştu. Ama Özgür Özel kendisine yaptığımız çağrıdan sonra aynı iftira ve yalanı sürdürmüştü.

Türkgün gazetesine yönelik bu iftiraların ve yalan propagandaların peşini bırakmayan biri daha vardı. O da MHP Hatay Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Sayın Lütfü Kaşıkçı idi. Geçtiğimiz sene tam bu aylarda TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek Türkgün gazetesine “Kamu bankalarından en çok gelir kazandığı” iftirası atan CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Atila Sertel’e adeta ders vermişti. Ve o basın toplantısında somut belge ve bilgileri gösterdikten sonra “CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel bir an önce Türkgün gazetesi ailesinden özür dilemelidir” çağrısında bulunmuştu. Atila Sertel bu çağrıyı görmezlikten gelmişti. Ama bu işin peşini bırakmayan Sayın Lütfü Kaşıkçı, geçtiğimiz hafta TBMM’de gerçekleşen KİT Komisyonu toplantısında Atila Sertel’e Türkgün gazetesine attığı iftiradan dolayı ısrarla “Sizden, Türkgün gazetesinden ben hâlâ özür dilemenizi bekliyorum” çağrısında bulunarak özür diletti.

Türkgün Ankara Temsilcisi Sayın Kadir Yıldız, gazetemiz manşetinden bu özür olayının geniş boyutunu bugün haberleştirmiştir.

CHP Milletvekili Atila Sertel’in “Hayır, hayır, “13.597 sütun santim” diyeceğim yerde “13 milyon 597 bin” demişim” diyerek Türkgün’e yönelik iftirasını kabul etmesi ve kısık sesle “Özür diliyorum” demesi bu zihniyetin iftirada çığırtkan, konu özür dilemeye gelince de sesi çıkmayan olduğunu yine ispatlamıştır. Atila Sertel ısrarlı takip karşısında kısık sesle de olsa özür dilemiştir. Özür dileme sırası CHP’li Özgür Özel’e gelmiştir. Bekliyoruz iftira ve yalanda ısrar eden Özgür Özel…

Türkgün’e iftirayı bangır bangır haberleştiren CHP ve kuyruk medyası, niçin düzeltmeleri, özür dilemeleri haberleştirmemektedir?

Sizin her eyleminiz ve söyleminiz “Çamur atalım izi kalsın” şeklinde midir?

Türkgün’e yönelik iftirayı aydınlatmak için muhataplarını bir yıldır takip eden ve sonuç alan MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı’ya ve bu olayın her yönünü takip eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda KİT Komisyon üyesi olan Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’ya Türkgün ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkgün sahip çıkanlarıyla güçlüdür.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İtalya'da çığ faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İtalya'da çığ faciası! Çok sayıda ölü ve yaralı var