05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Bilim Teknoloji Spotify çevrimdışı hatası nedir? Spotify çöktü mü, neden açılmıyor? Açıklama geldi

Spotify çevrimdışı hatası nedir? Spotify çöktü mü, neden açılmıyor? Açıklama geldi

Spotify çöktü mü? Spotify çevrimdışı hatası nedir? Milyonlarca kullanıcısı olan oldukça yaygın kullanılan müzik dinleme platformu Spotify'da bu akşam üzeri hatayla karşılaşıldı. Spotify çöktü mü, açıklama geldi mi? kullanıcılar tarafından merak edliyor. Aylık abonelik sistemiyle çalışan Spotify'da çevrimdışı hatası yaşandı. Spotify çöktü mü, ne zaman düzelir?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Spotify çevrimdışı hatası nedir? Spotify çöktü mü, neden açılmıyor? Açıklama geldi

Spotify müzik dinlemek için kullanılan ve tüm dünyada en çok kullanılan uygulamalardandır. Spotify çöktü mü? sorusuna yoğun olarak cevap aranıyor. Çünkü milyonlarca kullanıcıs bulunan Spotify'da çevrimdışı hatası alınıyor. Spotify dünyanın her yerinden kullanılabilen mobil aplikasyonlardan. Peki Spotify çöktü mü, neden açılmıyor? Spotify ne zaman düzelir? 

SPOTİFY ÇÖKTÜ MÜ, ÇEVRİMDIŞI HATASI NEDİR? 

Tüm dünyada en çok kullanılan uygulamalardan birisi olan ve tek bir hissesi milyonlarca dolara alıcı bulan Spotify çöktü mü sorusuna yanıt aranırken ilgili kurumdan henüz açıklama gelmedi. İddialara göre Spotify çevrimdışı hatası alıyor.

Spotify çöktü mü

SPOTİFY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Spotify Türkiye'den yapılan açıklamada: Şu an sorunlar yaşandığının farkındayız ve düzeltmek için çalışıyoruz. Sizi durumdan haberdar edeceğiz. 

spotify

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evde bakım maaşı yatan iller listesi güncel 16 Kasım | Evde bakım maaşı hangi illere ödendi

Evde bakım maaşı yatan iller listesi güncel 16 Kasım | Evde bakım maaşı hangi illere ödendi