27 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Dünya Filistin'de kaç kişi öldü şehit oldu, kaç yaralı var? İsrail Filistin'e saldırılarına devam ediyor

Filistin'de kaç kişi öldü şehit oldu, kaç yaralı var? İsrail Filistin'e saldırılarına devam ediyor

İşgalci İsrail'in savaş uçakları Filistin'i hedef almaya devam ediyor. Filistin'den dünyayı yaralayan görüntüler geliyor. Dünyanın birçok yerinden İşgalci İsrail'e tepkiler devam ederken İsrail savaş uçakları Gazze’deki bir binayı hedef aldı. Saldırılarda 2 Filistinli hayatını kaybederken, 6 Filistinli de yaralandı. Filistin'de ölü ve yaralı sayısı gittikçe artıyor...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Filistin'de kaç kişi öldü şehit oldu, kaç yaralı var? İsrail Filistin'e saldırılarına devam ediyor

Son dakika gelişmesine göre barbarlığını sürdüren İsrail'in Hava Kuvvetleri’ne bağlı savaş uçakları Gazze’de çeşitli bölgeleri vurmayı sürdürüyor. Filistin Sağlık Bakanlığı saldırılarda kaç kişinin öldüğü ve yaralandığını açıkladı. Mescid-i Aksa Vakfı Müdürü Şeyh Ömer el-Kisvani, Harem-i Şerif’in hoparlörlerinden İslam dünyasına yardım çağrısında bulunmuştu. Peki Filistin'de kaç kişi öldü şehit oldu, kaç yaralı var?

FİLİSTİN'DE KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? FİLİSTİN'DE KAÇ KİŞİ YARALANDI?

Filistin Sağlık Bakanlığı’na göre, İsrail uçaklarının Gazze Şeridi’ndeki hava saldırılarında şimdiye kadar hayatını kaybedenlerin sayısı 9'u çocuk, biri kadın olmak üzere ölü sayısı 25’e yükselirken, bazılarının durumu ağır olmak üzere toplam 115 kişi yaralandı.

Filistin saldırılarında kaç kişi öldü

GAZZE’DE SAVAŞ UÇAKLARININ VURDUĞU BİNADA 2 FİLİSTİNLİ CAN VERDİ 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim devam ederken, İsrail Hava Kuvvetleri’ne bağlı savaş uçakları Gazze’de çeşitli bölgeleri vurmayı sürdürüyor.

İsrail savaş uçakları, Gazze’nin Al-Rimal Mahallesi’nde bulunan bir binayı hedef aldı. Saldırı sonucu 2 Filistinli hayatını kaybetti, 6 Filistinli de yaralandı.

Olay yerine gelen ambulans ve sivil savunma ekipleri, yaralıları Gazze’deki El-Şifa Hastanesi’ne kaldırdı.

Filistin'de kaç kişi öldü

FİLİSTİN'DE DÜN YAŞANANLAR

Gazze Şeridi'nden Batı Kudüs ve Beyt Şems kentlerine 6 roketle büyük bir saldırı düzenlendi. Roket saldırısını Hamas üstlendi ve İsrail hava saldırıları başlattı. İsrail ordusu bir açıklama ile Gazze'nin kuzeyinden tanksavar füzelerinin atıldığını duyurdu. Yine gelen son bilgilere göre, yüzlerce Yahudi ibadetçi Kudüs'ün Batı Duvarı'ndan tahliye ediliyor. Filistin Sağlık Bakanlığı düzenlenen İsrail saldırılarında 9'u çocuk 21 Filistinli'nin şehit olduğunu duyurdu.

Gazze Şeridi'ni kontrol eden Hamas, saat 18: 00'e kadar İsrail'e Mescid-i Aksa'daki güçlerini geri çekmesini ve yaptığı saldırıları durdurması için ültimatom vermişti.Saat 18:00'ı henüz birkaç dakika geçmesinin ardından bölgede patlama sesleri duyulmaya başlandı. Filistin medyası, Gazze'nin kuzey kısımlarında İsrail'in hava saldırısı başlattığını ve can kaybı ile yaralıların olduğunu bildirdi. İsrail ordusundan konuşan bir sözcü, Gazze'de bulunan birliklere takviye gönderildiğini açıkladı. Roket sirenlerinin çalınması sebebiyle Batı Kudüs kentine korku ve panik yaşandı. Diğer yandan Hamas'ın askeri kanadı olan İzzeddin Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubyede yaptığı bir yazılı açıklama ile yapılan roket atışlarını doğruladı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'dan Ermenistan açıklaması: Bildiriye uymaları gerekiyor

Rusya'dan Ermenistan açıklaması: Bildiriye uymaları gerekiyor