16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Dünya Hizbullah: İsrail'i boğazlarından tutup geri göndereceğiz

Hizbullah: İsrail'i boğazlarından tutup geri göndereceğiz

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım, İsrail'e yönelik saldırıların meşru olduğunu vurgulayarak, "İsrail'i topraklarımızdan atacağız" açıklamasında bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hizbullah: İsrail'i boğazlarından tutup geri göndereceğiz
KAYNAK: Haber Merkezi

Lübnan'daki Hizbullah'ın Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım, canlı yayında İsrail'e yönelik sert açıklamalarda bulundu.

İsrail Saldırılarına Karşı Misilleme Tehdidi

Kasım, Hizbullah'ın İsrail'e yönelik saldırılarının meşruiyetini savunarak, "İsrail Lübnan'da herhangi bir yere saldırdığında biz de İsrail'de herhangi bir yere saldırma hakkına sahibiz. İsrail'in merkezini, kuzey ve güneyini hedef alacağız" dedi.

"Boğazlarından Tutup Geri Göndereceğiz"

İsrail'in her şeyi yok etmek istediğini belirten Kasım, "İsrail'e karşı tek yol direniş. Onların boğazlarından tutup yuvalarına geri göndereceğiz" ifadelerini kullandı. Kasım, Hizbullah'ın artık sadece destek değil, doğrudan savaşta olduğunu vurguladı.

2 Milyon İsrailli Tehlikede

Kasım, savaşın devam etmesi halinde 2 milyon İsraillinin hayatının tehlikede olacağını belirtti ve İsraillilere "Ordunuza değil, kendi gözlerinize inanın" diye seslendi. Ayrıca, ateşkes koşulları sağlanmazsa İsrail ordusunu ve askeri hedefleri vurmaya devam edeceklerini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir günde 6 kadın cinayeti!

Bir günde 6 kadın cinayeti!