21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi BİM 27 Ağustos aktüel ürünler kataloğunda neler var? Çocuklar için tablet, kadınlar için çarşaf

BİM 27 Ağustos aktüel ürünler kataloğunda neler var? Çocuklar için tablet, kadınlar için çarşaf

27 Ağustos 2021 BİM aktüel kataloğu yayılandı. Birçok vatandaşın merakla beklediği indirimli aktüel ürünler kataloğunda birbirinden güzel ürünler bulunuyor. Evlerinin ihtiyaçlarını gidermeye çalışan birçok kişi, BİM Ağustos Cuma aktüel ürünler kataloğunu araştırıyor. 27 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BİM 27 Ağustos aktüel ürünler kataloğunda neler var? Çocuklar için tablet, kadınlar için çarşaf

Cuma günlerini iple çeken BİM müşterileri, bu hafta satışta olacak aktüel ürünleri inceliyor. Türkiye'nin en büyük market zincilerinden biri olan BİM'in 27 Ağustos 2021 indirimli aktüel kataloğunda yine birçok çeşit ürün bulunuyor. Ürünler arasında bin liraya satılan tablet ve kadınların çok sevdiği lastikli çarşaf bulunuyor. Peki, BİM aktüel ürünler kataloğunda başka neler var? İşte detaylar...

BİM 27 AĞUSTOS AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞUNDA NELER VAR?

Bim 27 Ağustos 2021 aktüel kataloğunu incelediğimizde özellikle elektronik ürünler geniş yer kaplıyor. Android 10 işletim sistemine sahip, MicroSD destekli, dahili mikrofon ve stereo hoparlörlü, 2MP ön ve 5Mp arka kameralı, 32GB dahili hafızalı, özellikle öğrencilerimizin uzaktan eğitimine yardımcı olacak, Hometech Tablet Bilgisayar 1099 TL.

Kulakık, USB çakmak şarjı, 10000 mAh Powerbank, USB kablo gibi ürünlerin yer aldığı Hometech Elektronik İhtiyaç Çantası 109 TL. Ev ve iş yerlerinizdeki internet ağınızı güçlendirmek ve kapsama alanını genişletmek amacıyla kullanabileceğiniz, 300 Mbps aktarım hızına sahip Xiaomi Wi-Fi Pro Sinyal Güçlendirici 99,90 TL. Polosmart Smart Pro Akıllı Bileklik 49,90 TL. Bimde bu hafta geçerli olacak 27 Ağustos Bim aktüel kataloğunda yer alan elektronik ürünler arasında dikkat çekici ürünlerden birisi de Skymaster’dan. Havada sabitleme, Wifi kablosuz bağlantı, otomatik iniş ve kalkış, otomatik takla atma, fotoğraf ve video çekme özellikleri ile ön plana çıkan Skymaster Smart Drone 249 TL. Dikey ve yatay kullanım özelliğine sahip Telefon Tutucu 17,90 TL.

Polosmart Tablet ve Telefon Standı 19,90 TL. Katlanabilir demir ayaklara sahip, 1,2cm kalınlığında MDF tabladan üretilmiş Katlanır Mini Laptop Masası 79,90 TL. Baskı, tarama, kopyalama fonksiyonlarının, dahili Wifi özelliği sayesinde kablosuz bir şekilde dosya gönderebileceğiniz HP 2910 Wifi Yazıcı 399 TL. HP Essential El Çantası 99,90 TL. HP Kablosuz Mouse 99,90 TL. Sessiz bir yazma deneyimi için optimize edilmiş tuşlara sahip, yüksek derece duyarlı faresi ile dikkat çeken HP 160 Kablolu Klavye ve Mouse Seti 129 TL. 27 Ağustos 2021 Bim kataloğunda yer alan aktüel ürünler arasında eğlenceli elektronik ürünler de var. Kulaklık Kılıfı 19,90 TL. Çıtçıtlı Kablo Tutucu 5,95 TL. Kablo Koruyucu 5,95 TL. Renkli Dokunmatik Gece Lambası 49,90 TL. Mıknatıslı Yazı Tahtası 39,90 TL. Harici bluetooth olarak da kullanılabilen, taşıma çantalı Karaoke Mikrofon ve Işık Küresi 79,90 TL.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kabil'de havaalanı bölgesinde bombalı saldırılar

Kabil'de havaalanı bölgesinde bombalı saldırılar