20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Dolar ve euro fiyatları belli oldu! Dolar ve euro düşüyor mu kaç TL? İşte 15 Haziran döviz fiyatları

Dolar ve euro fiyatları belli oldu! Dolar ve euro düşüyor mu kaç TL? İşte 15 Haziran döviz fiyatları

Dolar ve euro fiyatları yatırımcılar ve ekonomiyi yakından takip edenler tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar dolar ve euro güncel fiyatlarına bakarak en doğru zamanı bekliyor. Dolar fiyatı %0,04 değer kaybı ile güne başladı. Euro fiyatının ise %0,14 değer kaybı yaşadığı görülmekte. Güncel döviz fiyatları haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dolar ve euro fiyatları belli oldu! Dolar ve euro düşüyor mu kaç TL? İşte 15 Haziran döviz fiyatları

Haftanın ilk işlem gününde elinde dolar ve euro olanlar güncel fiyatları araştırıyor. Yatırımcı alış-satış yapmak için dolar ve euro fiyatlarını görmek istiyor. Bu sebeple güncel döviz fiyatları hakkında yatırımcılar "Dolar-Euro kaç TL oldu? dolar, euro ve pound ne kadar? sorgulamalarını arama motorlarında gerçekleştiriyor. 

DOLAR NE KADAR KAÇ TL?

Dolar önceki kapanışını 8,3818 TL civarında yapmıştı. Haftanın ilk işlem gününde dolar %0,04 değer kaybı yaşadı ve 8,3731 alış fiyatından işlem görmekte. Dolar güncel satış fiyatı ise 8,3906 TL civarında.

Dolar euro

EURO NE KADAR OLDU?

Euro ise bir önceki kapanışını 10,1375 TL civarında yapmıştı. Haftanın ilk işlem gününde ise euro %0,14 kayıp yaşadı ve 10,1262 TL alış fiyatı ile işlem görüyoru. Euro satış fiyatı ise 10,1489 TL civarında. 

STERLİN(POUND) NE KADAR?

Sterlin fiyatı bir diğer merak edilen konu. Sterlin önceki kapanışını 11,8312 TL'den yapmıştı. Sterlin bugün 11,8155 TL alış fiyatından işlem görüyor. Sterlin satış fiyatı ise 11,8470 TL civarından işlem görmekte. 

DOLAR FİYATI NEDEN DÜŞÜYOR?

Dolar fiyatı birçok sebebe bağlı olarak düşüp-yükselebilmekte. Bugün gerçekleşmesi beklenen Erdoğan-Biden görüşmesine dair olumlu beklentilerle birlikte dolar fiyatı düşüyor. Bu görüşmenin detaylarının açıklanmasıyla birlikte de dolar fiyatının yükselip-alçalması bekleniyor. 8.88 Türk lirası ile Dolar, haziran ayı başı itibarıyla tarihi zirvesini test etmişti. 

DOLAR YÜKSELİR Mİ?

Kısa vadeli olarak USDTRY kurunu değerlendirdiğimizde, sonlanan yükseliş trendinin güncel alt noktası ve 100 periyotluk üssel hareketli ortalamanın yer aldığı 8,50 – 8,54 bölgesi önemli olmakla birlikte USDTRY ilgili bölge altında yeni negatif görünümüne adapte olmak isteyebilir. Bu düşünce ile 8,40 başta olmak üzere 8,36 ve 8,33 desteklerine doğru geri çekilme izlenebilir. Özellikle 8,30 seviyesi, mevcut negatif seyir daha da güçlenecek mi yoksa bu bölgeden bir tepki alımı mı izleyeceğiz sorusunun cevabı için önemlidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fabrikanın asit tankı patladı, gökyüzünü asit bulutu kapladı

Fabrikanın asit tankı patladı, gökyüzünü asit bulutu kapladı