19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Dolar ve euro fiyatlarında ibre kırmızıyı gösteriyor | 8 Kasım dolar ve euro fiyatları belli oldu

Dolar ve euro fiyatlarında ibre kırmızıyı gösteriyor | 8 Kasım dolar ve euro fiyatları belli oldu

Dolar ve euro fiyatları haftanın ilk gününde kırmızı ibreyi gösteriyor. 8 Kasım pazartesi dolar ve euro fiyatları belli oldu. Yatırımcılar ve vatandaşlar yoğun olarak dolar ve euro fiyatlarını araştırıyor. Dolar fiyatı geçtiğimiz hafta en yüksek seviye olan 9,85 TL'ye kadar yükselse de tekrar düşüş yaşayarak yatay bir seyir izlemeye başladı. Yeni haftada sabah saatlerinde dolar ve euro fiyatlarında düşüş görünüyor. İşte güncel fiyatlar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dolar ve euro fiyatlarında ibre kırmızıyı gösteriyor | 8 Kasım dolar ve euro fiyatları belli oldu

8 Kasım güncel dolar ve euro fiyatları belli oldu. Yatırımcılar için kritik öneme sahip olan dolar ve euro fiyatları haberimizde. Geçen hafta dolar ve euro fiyatları yükseliş yaşamıştı. Yeni haftada düşüş görenler dolar ve euro fiyatlarını araştırıyorlar. Bilindiği üzere dolar ve euro fiyatları gündemdeki ve ekonomideki gelişmelere göre değişim yaşıyor. İşte güncel dolar ve euro fiyatları...

DOLAR FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Dolar fiyatı ne kadar oldu? sorusuna yoğun olarak cevpa aranıyor. Sabah saatlerinde Dolar fiyatı önceki kapanışını 9,6748 TL'den yaptı. Haftanın ilk işlem gününde Dolar alış fiyatı 9,6741 TL'den işlem görüyor. Dolar satış fiyatı ise 9,6757 TL'den işlem görmekte. Dolar fiyatlarında sabahki açılış fiyatına göre yatay bir seyir hakim. Dolar fiyatı geçtiğimiz haftayı 9,68 TL civarında kapatmıştı. Yeni haftada dolar fiyatları ne olacak düşecek mi, yükselecek mi? merak ediliyor.

dolar ve euro

EURO FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Dolar fiyatlarının ardından euro fiyatları da merak ediliyor. Euro fiyatı önceki kapanışını 11,1989 TL'den yaptı. Haftanın ilk işlem gününde Euro alış fiyatı 11,1949 TL'den işlem görüyor. Haftanın ilk günü euro satış fiyatı ise 11,2038 TL'den işlem görüyor. Sabah saatlerinde euro fiyatı 11,1897 TL'den işlem görüyordu. Euro fiyatı geçtiğimiz haftayı 11,21 TL'den kapatmıştı. Euro fiyatı yeni haftada ne olacak merak ediliyor. 

STERLİN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Sterlin fiyatı önceki kapanışını 13,0584 TL'den yapmıştı. 8 Kasım Pazartesi sterlin alış fiyatı 13,0516 TL'den işlem görüyor. Sterlin satış fiyatı ise 13,0652 TL'den işlem görüyor. Sabah saatlerinde sterlin fiyatı 13,0473 TL'den işlem görüyordu. Sterlin fiyatı geçen hafta kapanışını 13,07 TL'den yapmıştı. 

DÖVİZ FİYATLARI NE KADAR?

döviz fiyatları

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İP son nefesini verdi

İP son nefesini verdi