21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi PLAT Başkanı yeniden İmer Özer oldu

PLAT Başkanı yeniden İmer Özer oldu

Özel markalı ürünler (Private Label) sektörünün Türkiye'deki gelişimine destek olan Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği'nin (PLAT), 10. Genel Kurulunda yeniden İmer Özer başkan olarak seçildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PLAT Başkanı yeniden İmer Özer oldu

Özel markalı ürünler (Private Label) sektörünün Türkiye'deki gelişimine destek olan Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği'nin (PLAT), 10. Genel Kurulunda yeniden İmer Özer başkan olarak seçildi.

PLAT'tan yapılan açıklamaya göre, 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29 Mart'ta Kocaeli GEBKİM OSB'de yapıldı.

Açılış konuşması ve divan kurulunun seçimi ile başlayan genel kurulda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından PLAT Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İmer Özer, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun sunumunu gerçekleştirdi.

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Başkanı Adil Pelister, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç ve sektörün önde gelen temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda, Özer ve ekibi oybirliği ile yönetim kurulu üyeliklerine seçilerek güven tazeledi.

"Market enflasyonunu doğru ölçme mücadelemiz var"

Açıklamada, genel kuruldaki konuşmasına yer verilen Özer, şunları kaydetti:

"Öncelikle ne iş yaptığımızın halkımız tarafından da anlaşılması öncelikli hedefimiz. Enflasyonun el freni konumunda olan Private Label'i daha fazla tanıtmamız gerekiyor. Sosyal sorumluluk çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye genelinde 13 adet devlet okuluna fen laboratuvarı yaptık, daha da yapacağız.

Üyelerimizden yapılan zirvelerin daha sık gerçekleştirilmesi için yoğun bir istek vardı. Biz de bu talep doğrultusunda daha büyük zirveler yapmaya yönelik yol haritası belirledik. Son dönemde konuştuğumuz en önemli şeylerden biri de ekonomi. Alanında uzman ekonomistlerle buluşmalar organize edeceğiz. Güncel piyasanın durumunu ve analizini anlamak geleceğe yön vermek adına hepimize faydalı olacaktır."

İhracatla alakalı sektördeki bütün oyuncuların, ihracat tarafındaki gücünü artırmaya yönelik yurt dışı alım heyetleri oluşturmayı planladıklarını belirten Özer, "Türkiye'deki market markaları enflasyonunu doğru ölçmek için bir mücadelemiz var. Market Markaları Enflasyonu (MAMFE) adı altında bir çalışma da gerçekleştireceğiz. Yeni dönemde ülkemiz ekonomisinin kalkınmasında öncü rol oynayacağız" ifadelerini kullandı. AA

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merdiven altı anketçiler devrede

Merdiven altı anketçiler devrede