21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi VakıfBank faizsiz kredi başvuru şartları nedir? VakıfBank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

VakıfBank faizsiz kredi başvuru şartları nedir? VakıfBank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

VakıfBank faizsiz kredi başvurusu için vatandaşlar aramalarını sürdürüyor. İhtiyaçları için kredi çekecek vatandaşlar için faizsiz krediler daha cazip geliyor. Vakıfbank faizsiz kredi imkanı bu sebeple kısa sürede büyük ses getirdi. VakıfBank faizsiz kredisi başvuru şartları ve VakıfBank faizsiz kredi nasıl alınır? en çok sorulan sorulardan.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
VakıfBank faizsiz kredi başvuru şartları nedir? VakıfBank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

VakıfBank online olarak yapılan alışverişlerde ödeme kolaylığı sunduğu Vakıfbank faizsiz kredisini duyurdu. Vakıfbank faizsiz kredi müjdesi vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. VakıfBank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? en çok merak edilen sorulardan. VakıfBank faizsiz krediyi TC vatandaşı olması ve 19 yaşından büyük olması durumunda kredi kullanacaklardır. İşte faizsiz kredi hakkında tüm detaylar...

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

VakıfBank başvuru yapacak olan kişiler için banka resmi internet sitesinde şartlarını açıkladı. İhtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler, bankalardan onay alırsa, aynı gün içinde kredisini kullanır. Kredi alacak kişi 11 katına kadar faizsiz kredi için daha önceden bu bankadan kredi kullanmış olması ve düzenli ödemiş olması gerekiyor. Ayrıca kişinin maaşının da Vakıfbank'ta olması gerekmektedir. Maaşın 11 katına kadar kredi alacak kişiler en fazla 12 ay vadeye kadar kredilerini bu şekilde alabileceklerdir. Maaşın 11 katından fazla ve 12 ay vade üzerinde kredi alacak kişilerde, bankadan düşük faiz oranları ile kredi kullanabilirler.

Vakıfbank faizsiz kredi

ŞARTLAR NEDİR?

Başvuru yapmak isteyenlerden banka belirli şartlarda müşteri olmanız durumunda onay verecektir. Kredi alacak kişiler, TC vatandaşı olması ve 19 yaşından büyük olması durumunda kredi kullanacaklardır. İhtiyaç kredisi olarak verilecek bu kredilerde, banka işlem yapacak kişilerin kredi notuna da bakacaktır. Sigortalı olarak çalışıyorsanız, en az 12 aylık sigortanızın olması ve en son iş yerinde 6 aydır kesintisiz sigortanızın yatması gerekmektedir. İhtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler, belirli şartlar dahilinde bu kredileri alabileceklerdir.

Emekli olan kişiler ise emekli maaşlarını bu bankadan alırsa, yüksek limitli kredi alabilir. Aksi durumda banka, en fazla 50 bin TL'ye kadar kişilere kredi verecektir. Başvurular banka şubelerinden banka internet sitesinden ve banka müşteri hizmetleri numarası üzerinden yapılmaktadır. Resmi internet sitesi üzerinden internet bankacılığına giriş yaparak da maaş müşterisi olan kişiler kredilerini hemen internet kredisi olarak alabilir ve başvuru yaptıktan hemen sonra hesaplarına atabilirler. Tüm kredilerde 36 ay vade yapılır.

ANINDA KULLANIMA HAZIR KREDİYE HEMEN BAŞVURUN!

Devir internet devri olmuşken alışverişlerde online alışverişe dönmeye başladı. Pandeminin de etkisiyle vatandaşlar tüm ihtiyaçlarını, internet üzerinden online olarak hallediyorlar. Hem market alışverişlerini hem giyim hem ev tekstili hem de teknolojik olarak ihtiyaçlarını internet üzerinden halleden kişilere, anında kredi fırsatı ile rahat alışveriş imkanı sunuluyor. İnternetten n11'den yapacağınız alışverişlerinizde anında kredi imkanı başladı. İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde VakıfBank tarafından anında faizsiz kredi imkanını kaçırmayın.

ANINDA DİJİTAL KREDİ NASIL ALINIR? KULLANILIR?

VakıfBank'tan n11 alışverişlerinizde kullanabileceğiniz 0 faizli anında kredi, fırsatı başladı.

Anında dijital kredi ile n11 gibi internet alışverişlerinde satın alacağınız ürün için ödeme sayfasında "Anında Dijital Kredi ile Öde" seçeceğini seçmeniz gerekmektedir. Anında dijital kredi ile öde butonunu seçtikten sonra vade seçimi yapmanız gerekmektedir. Vade seçimi yaptıktan sonra kredi sözleşmeniz onaylanır. Kredi tutarınız önce Masterpass ödeme sistemine kayıtlı Bankomat hesabına aktarılır. Ardından 3D ödeme onayı ile üye iş yeri hesabına aktarılarak alışveriş işlemi gerçekleşmiş olur.

ANINDA DİJİTAL TAKSİTLİ EK HESAP NASIL KULLANILIR?

Anında dijital taksitli ek hesap kullanmak için Masterpass üyesi e-ticaret sitesiüzerinden satın alacağınız ürün için ödeme sayfasına geliniz. Ödeme sayfasına geldiğinizde Masterpass'e kayıtlı "VakıfBank Bankomat Kart" seçeceği seçilir. Eğer VakıfBank bankomat kartınız Masterpass'e kayıtlı değilse hemen ödeme sayfasından kaydedebilirsiniz.

Ardından yapacağınız alışveriş tutarı kadar yeterli ek hesap limitiniz varsa listelenen vade seçenekleri arasından seçim yapılır. Ek hesap limitsiz yoksa veya limitiniz yetersiz ise VakıfBank Mobil ya da İnternet Bankacılığı üzerinden limit tanımı/ arttırımı yapabilirsiniz. Son olarak ise kullanım koşullarının onaylanması ile tutar önce Masterpass ödeme sistemine geçer. Sonrasında ise kayıtlı bankomat hesabına aktarılır. 3D ödeme onayı ile üye iş yeri hesabına aktarılarak alışverişiniz gerçekleşmiş olur.

EMEKLİLERE SIFIR FAİZLİ KONUT KREDİSİ VAR MI?

SSK emeklilerine ev kredisinde pek çok imkân sağlanırken, Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank gibi devlet bankaları faizsiz konut kredisi vermemektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhammed Hamza Bakır, Avrupa Şampiyonu oldu

Muhammed Hamza Bakır, Avrupa Şampiyonu oldu