18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi! Muhteşem teklif: Fenerbahçe Arda Güler'i kaptırıyor...

Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi! Muhteşem teklif: Fenerbahçe Arda Güler'i kaptırıyor...

Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi! Muhteşem teklif: Fenerbahçe Arda Güler'i kaptırıyor... 1
Fenerbahçe'de forma şansı bulmayan Arda Güler için teklifler yağmaya devam ediyor. Fizik olarak yeterli seviyede olmadığı için Jorge Jesus'un oynatmadığı iddia edilen Arda Güler'e reddetmesi zor bir teklif geldi.
Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi! Muhteşem teklif: Fenerbahçe Arda Güler'i kaptırıyor... 2
u003cbu003eFİZİK OLARAK YETERSİZ!u003c/bu003eFenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un Arda Güler ile ilgili kararını verdiği iddia edildi. Arda’yı oyun sistemine uygun bulmayan Portekizli teknik adam fizik olarak yetersiz gördüğü için Arda'yı oynatmadığı öğrenildi.
Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi! Muhteşem teklif: Fenerbahçe Arda Güler'i kaptırıyor... 3
u003cbu003eAJAX'TAN BİR HAMLE DAHA!u003c/bu003eSezon başında Fenerbahçe'nin kapısını 25 milyon Euro'luk teklifle çalan Ajax, yine aynı teklifle sarı-lacivertlilere mesaj gönderdi. Devre arasında Arda'yı takıma katmak isteyen dünya devi, Fenerbahçe'den gelecek haberi bekliyor.
Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi! Muhteşem teklif: Fenerbahçe Arda Güler'i kaptırıyor... 4
u003cbu003eARDA GÜLER VE GALATASARAY GERÇEĞİu003c/bu003eu003cbu003eSELÇUK İNAN AÇIKLADIu003c/bu003eGalatasaray'da geçtiğimiz sezon teknik direktör Fatih Terim'in ekibinde yer alan, deneyimli çalıştırıcının ayrılığıyla birlikte Domenec Torrent'in ekibinde bulunmayan Selçuk İnan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi! Muhteşem teklif: Fenerbahçe Arda Güler'i kaptırıyor... 5
u003cbu003eARDA GÜLER İTİRAFIu003c/bu003eFenerbahçe'nin yıldız adayı Arda Güler hakkında konuşan Selçuk İnan, Fatih Terim ile birlikte oyuncuyu küçük yaşlardan itibaren izlediklerini Milliyet'e belirtti. İşte Selçuk İnan'ın sözleri...
Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi! Muhteşem teklif: Fenerbahçe Arda Güler'i kaptırıyor... 6
u003cbu003eGENÇ YAŞTAN BERİ TAKİP EDİYORUZu003c/bu003eArda Güler çok çok önemli bir oyuncu olacak diye düşünüyorum. Çünkü hakikaten son zamanlarda gördüğüm en yetenekli Türk futbolcusu. Genç yaştan beri onu takip ediyoruz.
Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi! Muhteşem teklif: Fenerbahçe Arda Güler'i kaptırıyor... 7
u003cbu003eFATİH TERİM İLE BİRLİKTE İZLEDİKu003c/bu003eFatih Terim ile izledik onu. Hocaya ondan ben bahsetmiştim, iyi bir oyuncu diye. Sonra beraber izledik. Hoca da 'Dediğin kadar varmış' dedi. Çok iyi ve özel bir oyuncu
Arda Güler için dünya devleri sıraya girdi! Muhteşem teklif: Fenerbahçe Arda Güler'i kaptırıyor... 8
u003cbu003eFENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ TEKLİF YAPTIu003c/bu003e2011/12'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan bana teklif geldi. Diğer takımlardan da teklifler aldım. Daha fazla ücretler de teklif edildi.u003cbu003eHEDEFİM HEP GALATASARAY'DIu003c/bu003eAncak daha önce de söylemiştim benim hayalim, hedefim hep Galatasaray formasını giymekti, kaptanlık yapmaktı. Şükür, bunları yaşadım. İstediğim başarıları da yakaladım.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
6 Ekim toplu taşıma bedava mı? Bugün otobüs-vapur-marmaray-metro ücretsiz mi? Ulaşım parasız mı?

6 Ekim toplu taşıma bedava mı? Bugün otobüs-vapur-marmaray-metro ücretsiz mi? Ulaşım parasız mı?